Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Straszne badziewie dali na czerwiec. I jeszcze ten nieszczęsny BF, co jest już w abonamencie

Extra:

FBC: Firebreak (PS5)
    Battlefield 2042 (PS4, PS5)
    Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 (PS5)
    theHunter: Call of the Wild (PS4)
    We Love Katamari Reroll + Royal Reverie (PS4, PS5)
    Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes (PS4, PS5)
    Train Sim World 5 (PS4, PS5)
    Endless Dungeon (PS4, PS5)

Premium:

Deus Ex (PS2)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja również porzuciłem te droższe abonamenty. Złapałem się na tym, że praktycznie nie gram w gry z Premium czy Extra. Zdecydowanie bardziej przydatny jest dla mnie EA Play. UFC 5, BF 2042, najnowsze NHL, NFL i to za 24 zł, nie 70. 

• Upvote 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niezły lipiec w ps plus extra/premium. Nie grałem w C2027, a podobno Banishers to całkiem dobry tytuł, szczególnie fabularnie.

Cyberpunk 2077 | PS5, PS4 (dostępne od 9 lipca)
    Abiotic Factor | PS5 (dostępne od 22 lipca)
    Banishers: Ghosts of New Eden | PS5
    Bluey: The Videogame | PS5, PS4
    Planet Zoo | PS5
    Risk of Rain 2 | PS5, PS4
    Tropico 6 | PS5, PS4
    New World: Aeternum | PS5
    Twisted Metal 3 | PS5, PS4 [PREMIUM]
    Twisted Metal 4 | PS5, PS4 [PREMIUM]

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Pal licho to RT ale w HDR czern slaba, a jak przelaczylem na SDR to mowie wtf 
    • oprocz BEV, na buspasach pojawia sie tez motocykle. w sezonie faktycznie moze byc juz tam tloczno  buspas powinien zostac dla busow i sluzb. robienie z tego pasa jakiejs "zachety" imo nie byl i nie jest dobrym pomyslem. moze chociaz wprowadza limit dot osob w BEV
    • Graj na padzie i na TV. Wg mnie monitory OLED są jakieś dziwne, te które widziałem dają jakość dużo gorszą niż telewizor. Nie wyobrażam sobie już też grania innego jak na TV OLED.
    • Natrafiłem na opinie, że ten model cierpi na pionowe pasy na szarym tle, ale też nie każdy egzemplarz, czasem pomaga puszczenie regeneracji pikseli 
    • Wiedzą to co wie całe dowództwo wojskowe i polityczne NATO już od kilku lat. Wojna z Rosją jest bardzo proawdopodobna. I to długotrwała, na wyniszczenie sił, przynajmniej żołnierzy, na ograniczonym obszarze. Będziemy się nawzajem mielić na terenie państw bałtyckich i od razu lub z czasem wschodniej Polski.   Utrudniają nam otrzymywanie wsparcia, bo Słowacja już jest proruska, w Czechach też robi się kiepsko. Wsparcie z ich strony będzie minimlane i to może tylko humanitarne. A to optymistyczny scenariusz. W którym Ukraina pozostaje prozachodnia i ruskie wojska nie są w stanie przez nią się przedostać na zachód.   W gorszym na Ukrianie wygrywają siły prorosyjskie i po rozpoczęciu wojny przepuszczasją wojska rosyjskie. Słowacja i Węgry poddają się czy przechiodzą od razu na strone kacapstwa. I mamy wjazd ruskiej zarazy z Białorusi oraz z terenu Słowacji. Walczymy też na terenie państw Bałtyckich, jeśli przegramy to i z tamtąd wchodzą ruskie.   Oznacza to że mamy wówczas 3 długie fronty, na których musimy się bronic w wojnie na tzw wyniszczenie sił. Wie o tym tak Francja, Niemcy jak Anglia. Stąd przygotowania do tak dużej liczby rannych. W większośc to będą nasi ranni.   Niemcy szykują się na oba te scenariusze. W tym ten najgorszy, w którym cała pomoc z NATO musi przejść przez ich teren. Zatwierdzili ogromne inwestycje, ok 150 mld euro w 3-4 lata, w infrastrukturę podwójnego przenaczenia. Tak by zwiększyć przepustowośc torów oraz dróg, do transportu sprzętu wojskowego.   P.S. Tak czy inaczej, w prawie każdym scenariuszu, jeśli kacapstwo zaatakuje NATO to długotrwała wojna będzie się toczyć na naszym terytorium.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...