Skocz do zawartości

Jaki pad preferujecie do grania?  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki pad preferujecie do grania PC/konsola?

• XBOX Wireless Controller
    • DualSense Controller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 25.09.2025 o 07:53, maras2574 napisał(a):

Mój Elite po trzech latach używania, praktycznie codziennie. Póki co nic się nie odkleja i wszystko działa jak należy ;)

IMG20250925074506.jpg

IMG20250925074550.jpg

IMG20250925074647.jpg

Elite to zdecydowanie najlepiej wykonany pad jaki mialem w dloniach (pod wzgledem feelu). Niestety zamawialem 2 razy, 2 razy odsylalem przez drifting. Bardzo mnie takie cos demotywuje do szukania 'dobrej' sztuki, wiec gram teraz z padem od ps5. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Niestety zamawialem 2 razy, 2 razy odsylalem przez drifting.

Żałosne jest to ze strony MS i Sroni... Chińczyki za mniej niż 25USD już mają halla... 

Edytowane przez j4z
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Ja mam Elite 2 i Vader 4 Pro ale częściej w zasadzie używam Vadera. Jak gram w souls-like'i to zazwyczaj Elite bo mimo wszystko czasami pad poleci na ścianę a Elite jest wytrzymalszy hehe

Zwykłych padów od MS zabiłem z 6 lub 7 a elita na razie jednego :D

Edytowane przez Fenrir_14
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 2.10.2025 o 19:35, Fenrir_14 napisał(a):

Zwykłych padów od MS zabiłem z 6 lub 7 a elita na razie jednego :D

Jesteś PadKiller :D

30 minut temu, Send1N napisał(a):

Kolejna perełka:

Dobre :cool: Z życia do gamingu :D  Piłeś, nie graj :E

Edytowane przez maras2574
  • Haha 2
Opublikowano

Już się na czacie chwaliłem - kupiłem tego Vadera 4 Pro : )

Moja opinia - zawsze korzystałem z xboksowego białego albo czarnego, ew. mam chyba jakiś PowerA taki biało-czarny dla drugiego gracza, ale to pomijam milczeniem.

- fajna jakość Vadera,

- ogrom przycisków, nawet za dużo, ale o ile fakolcem tykam tych "na podbrzuszu", to w sumie nie przeszkadza, a w ETS2 pewnie się przydadzą,

- wbudowany aku, ale też po kablu spoko,

- swoje waży, w sumie jest tyci tyci chyba większy niż ten xboksowy, na pewno nie powiedziałbym, że mniejszy,

- możliwość ustawienia twardości grzybków - super rzecz, w Fifie fajnie można sobie to dostosować.

Ogólnie warto bardzo. Pudełko w ogóle nie wygląda jak na rynek zachodni, pewnie z ali ktoś ściągał, bo 50zł taniej niż wszędzie ; )

Ciut denerwuje LED ; )

vader4pro.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja do PC od mniej więcej roku używam 8bit do ultimate i wszystko było by super gdyby krzyżak nie dostał double-clicku co głównie przekszadza w menusach. Padów od Xboxa mam kilka i te za to potrafią znieść nawet najbardziej destrukcyjnych grajków. Za to ten od ps5 po mimo fajnych bajerów z haptyką to nie leży mi układ gałek, do tego spasowanie jest tak kiepskie, że trzeszczy w rękach nawet podczas grania.