lamparcicho 697 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca Benchmark jest w tej nowej wersji czy wycięli?
Alek_M 233 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca Ja nie mogę znaleźć. Grę usunąłem, bo mi nie działają zapisy z poprzedniej wersji gry, a nie będę tego ponownie przechodził. 1
caleb59 1 633 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca Też pobieram z ciekawości sprawdzić czy dźwięk będzie tak samo pierdział losowo jak w RDR 2 i czy mapa świata będzie się przycinała przy przesuwania kursora.
Eltik 39 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca no ale mialo byc dodane obsluga wysokiego odswiezania i wysokiej liczby fps, w podstawie byl lock na 188 ogolnie i tak ma to male znaczenie bo nie wyciagne jakos duzo wiecej niz te 120, ta wersja lepiej dziala ogolnie bo w tamtej swiat sie doczytywal i czasem bylo widac migniecia ekranu no i trawa na ultra nie robi takiej sieczki co wczesniej przy robieniu baczkow na wzgorzach
kptEnter 27 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca Ze swojej strony powiem, że gra wygląda lepiej: jest bardziej 3d, bardziej wypukła, bardziej namacalna. Jedyny minus to oryginalna kolorystyka, czyli u mnie takie trochę żółtawe naleciałości, które świetnie niwelowały do tej pory mody pochodne NaturalVision (a które teraz nie chcą się zainstalować).
userKAMIL 857 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca (edytowane) Też macie jakąś dziwną „poświatę” po boku ekranu czasami? Jakby efekt flary na samym początku w tej zimowej scenerii. Dziwnie to wygląda zamiast tego całego RT mogli natywny HDR dodać. Edytowane 4 Marca przez userKAMIL 1
kptEnter 27 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca (edytowane) 5 minut temu, userKAMIL napisał(a): Też macie jakąś dziwną „poświatę” po boku ekranu czasami? Jakby efekt flary na samym początku w tej zimowej scenerii. Dziwnie to wygląda. Ogólnie odczuwam przesadzony efekt poświaty jako taki, aż zastanawiałem się czy nie ma jakiejś opcji go wyłączającej. "zamiast tego całego RT mogli natywny HDR dodać" Właśnie chyba to RT dodaje głębi tej grze. Edytowane 4 Marca przez kptEnter
userKAMIL 857 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca Później też to jest tu po prawej stronie na ścianie. Irytuje dość mocno.
kptEnter 27 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca (edytowane) 14 minut temu, userKAMIL napisał(a): Później też to jest tu po prawej stronie na ścianie. Irytuje dość mocno. Mi chodzi bardziej o ten samochód po lewej, no świeci się jak psu jajca. Edytowane 4 Marca przez kptEnter
userKAMIL 857 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca (edytowane) Na plus przy jeździe haptyka na spustach. W sumie załapałem zajawkę aby od nowa to przejść. W 120 klatkach kiedyś to nawet się nie marzyło aby w to zagrać. Pod wrażeniem jestem fillingu strzelania po tylu latach. Edytowane 4 Marca przez userKAMIL 1
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca 13 minut temu, userKAMIL napisał(a): Na plus przy jeździe haptyka na spustach. W sumie załapałem zajawkę aby od nowa to przejść. W 120 klatkach kiedyś to nawet się nie marzyło aby w to zagrać. W sumie pod wrażeniem jestem fillingu strzelania po tylu latach. oczywiście aima masz wyłączonego?
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca Przynajmniej wiesz o co chodzi bo juz nie raz się spotkałem z ludźmi co uważali że mają skilla na padzie, a byli nie świadomi że z aimem grali
caleb59 1 633 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca A ja mam malutki stuttering ze wszystkimi opcjami na max. Np. po wyjściu z domu Franklina wystarczy się porozglądać i delikatnie szarpie, nie wiem co jest na rzeczy. Poza tym dźwięk nie pierdzi i mapa świata działa płynnie.
userKAMIL 857 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca (edytowane) Ja dodam, że naprawili te czarne pasy po bokach ekranu w przerywnikach. Nie wiem czy tylko ja tak mialem czy był to szerszy problem. Po tylu latach skala detali dalej jest poza zasięgiem większości współczesnych gier. Edytowane 4 Marca przez userKAMIL
maras2574 891 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca Wszędzie widzę że nowa wersja na Steam, srepic, a co z wersją od *R ? Też tam się zaktualizuje ? Ma ktoś taką ? Nie ma mnie w domu, więc nie mogę sprawdzić
caleb59 1 633 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca Dobra - jakby komuś też przeszkadzał delikatny stuttering to polecam włączyć v-sync (synchronizacja pionowa) na wartość "pół (half)". Nie wiem dlaczego ale tylko to mi pomogło.
JohnyWol 81 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca (edytowane) 41 minut temu, maras2574 napisał(a): Wszędzie widzę że nowa wersja na Steam, srepic, a co z wersją od *R ? Też tam się zaktualizuje ? Ma ktoś taką ? Nie ma mnie w domu, więc nie mogę sprawdzić Na każdej platformie gdzie ktoś kupił GTA V jest darmowy update. Mam gre od Rockstar i jest update, tak samo jak z darmówką na Epic Edytowane 4 Marca przez JohnyWol 2
maras2574 891 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca (edytowane) Tak, leci już, dzięki Edytowane 4 Marca przez maras2574
Filip454 209 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Przetestowałby ktoś na jakimś starym konfigu (np. z 2 GB VRAMu) czy gra mu w ogóle się uruchamia? Mam złe przeczucia
Kabor 460 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 10 godzin temu, caleb59 napisał(a): Dobra - jakby komuś też przeszkadzał delikatny stuttering to polecam włączyć v-sync (synchronizacja pionowa) na wartość "pół (half)". Nie wiem dlaczego ale tylko to mi pomogło. Dlaczego nie używasz G-Sync czy FreeSync?
Rekomendowane odpowiedzi