No Man's Sky
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
No skandal. Nie ma kwiatów do wyboru -
Przez Zachy · Opublikowano
To polataj np po overclock.net i zobacz ile osob ma 7800x3d czy 9800x3d z vsoc ponizej nawet 1V To ze jedna,dwie,kilka egzemplarzy sie trafi nie znaczy ze to zaraz norma bedzie Tak samo 6600 czy 6800 MHz na ram, albo 8700MHz 2:1 -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Bezsensu pytanie. Jeden ma 7 wentyli na 500 rpm jak ja, inny ma 7 na 1000 rpm. Jeden Ci napisze 47, drugi 40 i dalej nic nie wiesz -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Akt 3 to jakaś drogą przez mękę, latam od jednego miejsca do drugiego bo ciągle pokazują się jakieś znaczki/wykrzykniki itd. więc nie chcę przegapić żadnego questa, opcjonalnego zdania itp., ale 90% tego co znajduję to jest jakiś totalny syf w stylu tego poniżej. -
Przez DyndaS · Opublikowano
Kupiłem na promocji z ciekawości Ta sztuka i tak leci na zwrot, bo ma spory banding. Zresztą i tak będę chciał fakturę wziąć. Coś czuję, że po nowym roku możemy zaczynać widzieć promocje za magiczne 1999 jeśli tendencja spadkowa cen monitorów, a w tym i oled się utrzyma. No właśnie w ogóle nie wyłączam Czyszczenie czasem zrobię, ale zdarzy się, że minie te 16h i nagle komunikat. Niby zdarzyło się chyba z 2x, ale jednak. Gorzej właśnie jak coś istotnego się będzie robiło wtedy czego nie będzie można przerwać... OLED kupię, bo fajny bajer, ale ta rysująca się matryca, wypalanie i ten środkowy palec od monitora po 16h irytują... Firmware mam chyba najnowsze, bo aktualizowałem. Mogę oczywiście zmienić z 4h na 16h, ale po 16h zmusi do wyłączenia i czyszczenia, a to lipa. Rozumiem jakby wtedy co 1h przypominał, ale nie to, że mnie zmusi...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi