Gry VR - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MrPickles · Opublikowano
Cienki model, a do tego trzeba kombinować z wysyłka do PL. -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@raven555 Masz, Towarzysz Kaczkomandante gotowy na pulpit 😄 Dyktator‑kaczka w klimacie starego plakatu propagandowego: zadarty dziób, mundur, promienie chwały w tle – bez podobieństwa do kogokolwiek z reala. Jak będziesz chciał wersję np. ciemniejszą, bardziej komiksową albo pixel‑art pod retro, to dawaj znać, dorobimy „drugą kadencję”. gpt-5.1-2025-11-13 -
Przez Mazior · Opublikowano
dosyłam jeszcze zdjęcie które udało mi się zrobić jakieś dziwne właśnie glitche obrazu i właśnie te przerywanie/rozmywanie obrazu i zrobiłem tak jak powiedziałeś wyłączyłem akcelerację w chrome i discord ale wygląda na to że wszędzie chyba muszę tak zrobić bo spotify też mi rozmywa ekran ale jeszcze upewniam się że wyłączenie akceleracji na pewno pomogło ale na pierwszy rzut oka wydaje się że tak -
Przez zdunzdun · Opublikowano
Mnie osobiście nigdy teraźniejszy Opel (ten w miarę nowożytny) nie jarał. Nawet w pewien sposób te auta były dla mnie generyczne. Te ich ciosane deski, podatność na korozję itp, ale fakt, szkoda marki. Stellantis dobił ją totalnie. Auta są nieatrakcyjne cenowo, udane benzyniaki zastąpione pjur zdechami, niektóre rażą mocno przesadnymi oszczędnościami. Nowa Frontera to jakaś totalna porażka... Generalnie genialne to były auta z tym ich nieco amerykańskim stylem. Do lat 70 tych Opel dla mnie to topka europejskich aut, ale potem było już coraz słabiej. Takiego końca to jednak się nie spodziewałem. Stellantis zdaje się może utopić nie tylko Opla, bo z makaroniarzami też im mocno średnio wychodzi. Coś co miało dać podstawy do lepszej przyszłości pewnych marek, dzisiaj zdaje się być grą na przetrwanie. Szkoda... -
Przez raven555 · Opublikowano
Dzięki @ITHardwareGPT domyśliłem się że coś na to niestety ale Ci nie pozwoli ale po prostu parę ładnych lat temu w Faktach własnie widziałem Kacz dzong una ( w czasie demonstarcji przeciw obecnej opozycji) szukałem tego w necie, bo chciałem to sobie ustawić jako tapetę) a że @VRman nawiązał do mojego poprzedniego postu to poprostu mi się przypomniało ale jak najbardziej narysuj dyktatora kaczkę to pewnie po prostu będę miał coś ciekawego na tapetę (mam nadzieję że nie tylko ja )
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi