Path of Exile 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez janek25 · Opublikowano
https://wccftech.com/intel-bartlett-lake-core-7-253pe-benchmarked-on-passmark-for-the-first-time/ -
Przez sideband · Opublikowano
To są uszkodzenia mechaniczne jak ktoś tego dokonał to bez znaczenia Geniuszy nie brakuje Doskonała większość to uszkodzenia w transporcie Brak podpórki to jest inna historia i wymaga to większego czasu. Karta musi być dość mocno wykrzywiona w slocie i pod wpływem stałych naprężeń dochodzi do zrywania połączeń GPU/MEM. Stricte samo pcb nie pęka na to potrzeba znacznie większej siły. Jak patrzę na niektóre tematy to ludzie przesadzają z tymi podpórkami Ludzie potrafią konkretnie wyginać mobasy i nawet o tym nie wiedzą -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Paniee, jeśli komputer nie służy do pracy lub emulacji PS3 to AM4 starcz na długo. Teraz 240fps robi się przez Frame Gen, nawet 360fps z 60... -
Przez Ryszawy · Opublikowano
Sporo Indyków ma dema, bo to sposób promocji, na Steamowym festiwalu można też sporo obejrzeć i znaleźć coś dla siebie. Późniejszy zakup nie zawsze gwarantuje satysfakcję, ale tak to już jest w tym growym światku... Ale fakt, faktem, że dogrzebać się do tych wartościowych to nierzadko łut szczęścia. -
Przez Keleris · Opublikowano
Dotarła do mnie kolejna Ti200 od gainward-a i w końcu wziąłem się za sprawdzenie kart. 2x GeForce3 Ti200 - sprawne, wentylatory do przesmarowania bądź wymiany. GeForce2 Ti pro - brak obrazu, pc przechodzi post, windows uruchamia się i wtedy zawiesza komputer. Przesmarowanie wentylatora w gainward nic nie dało, przymierzyłem chłodzenie w zamienniku, pasuję ale chyba się uprę i poszukam pasującego wentylatora do oryginalnego chłodzenia. Kupiłem też komputer na lan party w dobrym stanie - s754 Athlon 3000+, 2gbram, Radeon 1600pro. Oczywiście instalacja xpeka nie mogła pójść gładko, cały czas wieszało instalacje, dodatkowo strasznie długo przechodził post, a przyczyną był jeden dysk i napęd (chyba że taśmy są uszkodzone), jak to wypiąłem to poszło już jak po maśle. Komputer oczywiście do czyszczenia, na szybko przedmuchałem, wymieniłem pasty i ogień na tłoki.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi