galakty 3 318 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Pewnie wrócę do gry, huntress albo ranger, jeszcze się zastanowię
samsung70 210 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca nigdy nie gralem, wchodze na steam a tam brak polskiego jezyka ale jest tajski nie zeby to byl jakis problem bo angielskim wladam doskonale, ale zszkokowany bylem, tym bardziej, ze w PL przyjecie jedynki byla chyba ogromne?
galakty 3 318 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca I tak wszystkie poradniki/buildy są po angielsku. Granie po polsku to robienie sobie krzywdy 1
samsung70 210 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Godzinę temu, galakty napisał(a): I tak wszystkie poradniki/buildy są po angielsku. Granie po polsku to robienie sobie krzywdy ja nawet nie wiem o czym to jest, widze ze cos w desen Diablo, ale zdziwilo mnie ze nie ma PL
Imm 275 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Swoją drogą właścicielem GGG jest Tencent, Polska to dla nich kraj o znaczeniu niewielkim już z pewnością bardziej interesuje ich wspomniana Tajlandia. Anyway, angielski jest - więc nie ma problemu.
Barosz 47 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Ja wypróbuje coś na luzie z tą Huntress, ale nadal czekam coś na jakiś dual wield knife. Póki co odprężam się na grim dawn
Imm 275 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Pełna lista zmian: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3740562 Dużo ciekawych zmian i nowości, już kminie nowe buildy. Swoją drogą, srogo znerfili wszystkie op buildy/skille.
Pavel87 703 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Masakra, ilość zmian jest porażająca. Niejedna gra takiego change logu nie ma przez wszystkie lata wsparcia Ja chyba sobie daruje, już z miesiąc nie grałem, poczekam aż gra wyjdzie z Early Access i wtedy wrócę
samsung70 210 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia jaki jest poziom wejsca w taka gre? nigdy nie gralem w nic oprocz chwili w Diablo 3 lata temu i moze ze 100 godzin w diablo 4 jakis czas temu,
galakty 3 318 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Ja pewnie w weekend odpalę, ale czy do endgame dojdę to nie wiem, zacząłem się bawić w DCS, poczekam na jakieś opinie czy warto brnąć w nowym sezonie.
Imm 275 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) W dniu 3.04.2025 o 11:42, samsung70 napisał(a): jaki jest poziom wejsca w taka gre? nigdy nie gralem w nic oprocz chwili w Diablo 3 lata temu i moze ze 100 godzin w diablo 4 jakis czas temu, Wysoki jeśli grasz bez żadnych poradników lub dużego, własnego doświadczenia. Diablo III czy IV to w porównaniu do PoE II to jak "granie z god mode włączonym". Edytowane 4 Kwietnia przez Imm 1
galakty 3 318 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Ktoś zaczął? Mi jakoś totalnie się nie chce, nie wiem czy nie poczekam do pełnej premiery, bo biegać znowu te same lokacje szósty raz... 1
wkamil73 285 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) Ja chyba choćby dla sprawdzenia odpalę, ale mam to samo ... Po przejściu jeden raz kampanii powinien być endgame dostępny dowolną postacią. To akurat mi się z D bardziej podoba. Edytowane 5 Kwietnia przez wkamil73 1
Slayer 253 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Ja już pykam sobie, zrobiłem huntresske i obecnie 22 lvl. Uwielbiam jak nowa liga startuje, napał na gre od razu potężny wjezdza.
Mindstorm 33 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia 35 minut temu, Slayer napisał(a): Ja już pykam sobie, zrobiłem huntresske i obecnie 22 lvl. Uwielbiam jak nowa liga startuje, napał na gre od razu potężny wjezdza. dla mnie już ciśnienie zeszło. skasowałem nawet moją poprzednią postać [ dedajka ]. Gram od nowa [dedajka] i czuje wypalenie. Wczoraj poszło jakieś 6 godzin iiii nie chcę się mi :/. Raczej się zmuszę do dalszej gry.
galakty 3 318 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Ja miałem ciśnienie, ale nie zdzierżę po raz szósty przechodzić te same questy i mapy, litości... Sam endgame bym chętnie potestował, ale nie na tyle żeby znowu grindować, po czym w połowie znerfią build i do kosza. I tak wiem, że takie jest założenie, nie kłócę się. Po prostu się znudziło. Jak wydadzą akty 4-6 to odpalę.
wrobel_krk 851 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Na razie nie da się przez lagi grać ja poczekam z tydzień:) 1
galakty 3 318 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Faktycznie grubo, ponad 230k na Steamie. Jednak PoE ma stałą i wierną bazę graczy
wkamil73 285 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) Ale chyba do późnego popołudnia spią, bo w okolicy 12 nie było problemów z serwerami 😅 Edytowane 5 Kwietnia przez wkamil73
Barosz 47 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia Mi tak samo po raz 4 przechodzić te mapy to mnie bierze na wymioty. Zwłaszcza że te niektóre mapki są rozwleczone. Od 2 aktu zaczynają się dla mnie schody a 3ci akt to wręcz udręka. I jak ktoś gra tą Huntress jakie wrażenia?
galakty 3 318 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia 3 akt to porażka, gdyby go skrócili to bym chętnie pograł, ale nie mam siły Dla mnie szybkość jak na Cruel jest spoko, ale normalny akt3 to dramat. 10 minut temu, Barosz napisał(a): I jak ktoś gra tą Huntress jakie wrażenia?
Imm 275 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia (edytowane) Biegam swoją Huntress już po mapach(endgame). Jak zawsze, wymyślam swoje buildy, obecnie testuje pod krwawienie i jest całkiem przyjemnie. Sprawdzę wszystkie, które sobie w teorii przygotowałem przed premierą i zrobię jak zawsze moją główną postać/klasę(Wiedźma), akurat jest dla niej nowe Asc. Żadnych lagów od premiery ligi nie miałem(serwer - Paryż). Edytowane 6 Kwietnia przez Imm
galakty 3 318 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia Matko bosko ile Ty grasz dziennie że już endgame masz
Imm 275 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia Relatywnie mało, pomiędzy ligami nie gram prawie wcale, w nic. Nadmiar wolnego czasu mam zazwyczaj w pracy i tam głównie gram, bo jakoś trzeba zabić czas. Po pracy czas na inne hobby.
Rekomendowane odpowiedzi