Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja poczekam na free, ale wygląda to dobrze. Jak mi się spodoba to coś kupie bo mam zasadę wspierać deweloperów nawet w darmowych gierkach:)
poe 1 mnie nie wciągnęło, to ogromne drzewko zabijało czasem skomplikowaniem. Ale na pewno 200h czy więcej mam tam.

Jeszcze jest Last Epoch, który mote poprawią kiedyś:) Po pierwszym zachwycie u mnie zniknął z radaru:)

Diablo 4 tak, ale już przesyt mam diablo4 po sezonie 5 i hordach - najlepszy dla mnie był sezon.

Opublikowano

D4 przesyt, Last Epoch zagrałem raz i poleciał z dysku, czekam na PoE 2, kupiłem najniższą edycję i będę giercował. Przy jedynce nie wsiąknąłem, ale miałem wtedy dużo innych gier do ogrania, teraz na zimę idealny czas.

Opublikowano

Ja miałem 2 czy 3 epizody z PoE - powbijane kilka 90tek. Najwyższy ma moja summonerka. Bardzo polecam jako pierwszą klasę do grindowania map. Ale oprócz głównego wątku nigdy nie robiłem pozostałych bossów. Wolałem mapki tłuc i te różne challenge - kopalnia, cysty, raid itp. Mnóstwo zabawy.

Fakt drzewko na początku odstrasza i na bank skopiesz swój build. W sensie na niższych lvlach będzie działał na pewno ale jak wejdziesz na wyższe to już bedziesz padał jak mucha. Ale wystarczy zobaczyć stronkę z buildami i przyjrzeć się tym najwyższym. Niektóre faktycznie wymagają konkretnych przedmiotów ale nie wszystkie. Warto się chociaż zainspirować.

D4 do tej pory nie kupiłem i nie wiem czy kupię. Na PoE2 czekam. Może nie tak bardzo jak czekałem na stalkera 2 ale i tak na pewno zagram.

• Like 1