Ja znowu nie lubię aż takiej symulacji, wolę system ze Squad czy HLL gdzie jednak znacznik na mapie jest. Tylko to kwestia czasu, nie mam 2h żeby biegać i orientować się w terenie, wolę akcję
Ja już sobie przypadkiem zapoilerowałem kilka dialogów w pozniejszym etapie gry z których dowiedziałem się, że kościoł nienawidzi muzułman, żydów i kobiet, a w zwiazku z kobietą trzeba jej płakać i zapomnieć o jej przeszłości aby miała czystą kartę
Jak jakaś gra mnie nie wciąga po 2h to oduszczam bo nie mam tyle czasu na granie w gry aby męczyć bułę kilka godzin więcej z nadzieją, że będzie fajnie.
Crimson z wyłączonym RR (przynajmniej w niektórych scenach na bank wyłączone) i porównywanie graficzne...
Ok rozumiem o co Ci chodzi. Pograłem parę godzin i co tu dużo mówić, jest miód tylko szkoda, że nie potrafili z tego zrobić ciekawiej gry. Natomiast samo prowadzenie samochodów i wyścigi są miodne. Element walki z innymi autami lusterkami, fizyka, dźwięk są super. Jak się gra w GT7 to tam AI słabo walczy, a system kolizji praktycznie nie istnieje. Tutaj są wyścigi gdzie walka do ostatniego zakrętu dostarcza dużo adrenaliny, w GT7 to symulator wyprzedzania a nie walki podczas wyścigu. Wczoraj nawet udało mi się zmylić AI wyprzedzeniem z lewej żeby w następny zakręt AI weszło gorzej i się udało. Grafika, dźwięk, AI, Fizyka są naprawdę porządne.
Rekomendowane odpowiedzi