Chyba za bardzo to znerfili bo teraz to faktycznie jest do wywalenia. Albo zaraz, któraś z mądrych głów na coś wpadnie na drzewku jakaś synergia i znów będzie op
O panie, jak to się ładuje ten cały znerfiony skill " cast on shock/freez/ignite" widzę to, bardzo powolutku dobija do 100%, jeszcze mi nie dobiło, a wtedy miałem po kilku mobach 75%, a teraz po kilku minutach grania mam 70%.
Dobrze, że nie jest to mój build pod to, to jest tylko jako dodatek, coś gratis.
Ludziom starszym ogólnie jest trudniej nadążyć za zmianami. To kiepska, mimo że powszechna wymówka
Osobiście odnoszę wrażenie że dla coraz większej ilości ludzi sensem życia jest zapindol i generowanie coraz większej liczby monet, hobby było ważne w czasach przeszłych. Teraz kasiora i bezproduktywna konsumpcja treści po pracy.
Jedyne co GGG powinno zrobic, to respec powinien byc darmowy co patch, plus obciac znacznie koszt jego koszt. Skoro chca by ludzie testowali gre, to niech to umozliwia, bo tak to troche slabo.
Pomijając problemy autora i to, to nie chce mi się wierzyć, że wypisujecie, że sprawa jest błaha i policja nie ma czasu na takie duperele. To tak jak byś zadzwonił pod 998 bo ci się szopa pali i strażak kazałby ci spadać na drzewo. Co za znaczenie ma "wielkość" sprawy. Od tego są służby państwowe żeby jak ich nazwa wskazuje służyć obywatelowi.
Rekomendowane odpowiedzi