Path of Exile 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez keiw · Opublikowano
Trochę różnica jest :-) Zobaczę jak będzie to wyglądało po zmianie pamięci na 2x32GB. Zapewne te wezmę: https://www.x-kom.pl/p/1116185-pamiec-ram-sodimm-ddr5-kingston-fury-64gb-2x32gb-5600mhz-cl40-impact.html Taktowanie spadnie, ale CL będzie niższe. Dla mnie ważniejszy będzie zysk na pojemności. -
Przez Kris194 · Opublikowano
No właśnie, w tym jest problem, mamy iść a wręcz musimy bo musimy. Tymczasem złogi w służbach i prokuraturze jak były tak są, światełka w tunelu nie widać. -
Przez JeanPepin · Opublikowano
Skoro nie widzieliśmy nic przez ostatni rok, na jakiej podstawie wniosek że produkt sprawia wrażenie gdzie wizja się kilkukrotnie zmieniała ? Bo rockstar milczy ? To coś nowego ? -
Przez Pawelek6 · Opublikowano
Tak sobie przejrzałem test Indiana Jones u konkurencji na szybkiego i co widzę? Koniec 2024 r., a topowa karta (4090) wielkości pustaka o poborze większym, a jeżeli cały komputer kilkanaście lat temu, w "przestarzałym" 1080p na maksymalnych detalach jest JEDYNĄ kartą, która nie notuje spadków poniżej 60 kl./s bez używania wspomagaczy. Normalnie chce mi się śmiać i płakać nad poziomem optymalizacji obecnie Co za czasy. Takie parcie miało być od 2013 r. na 4K (pamiętna premiera XO), a tu trzeba sztucznie klatki generować i skalować obraz, jeśli nie masz topki. Jpdl... żal komentować. Skalowanie i generatory miały być chyba dla tych co chcą wydajność ponad normę wyciągnąć czy też tchnąć życie w starszy sprzęt. A wyszło, jak się można było spodziewać. Stały się podstawą Plus przynajmniej jest taki, że na średnich, średnie karty pokroju RX 7600 i RTX 4060 trzymają na luzie te 60 kl./s, a jak wiadomo największa różnica detali jest pomiędzy niskimi, a średnimi. -
Przez Badalamann · Opublikowano
To akurat dobra propozycja. Koty puszczane "luzem" poza domem wybijają ptaki i inne małe zwierzęta.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi