Path of Exile 2
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez slafec · Opublikowano
Porównujesz gogle do TV? Na to jest jeszcze odrobinę za wcześnie. W PSVR2 masz stosunkowo niską rozdzielczość i soczewki Fresnela. PS5 też nie jest demonem, który uciągnąłby gry w lepszej jakości. Może w PSVR3 na PS6 będzie lepiej. -
Przez Reddzik · Opublikowano
opolskie, sporo niżej.. Prudnik, rzut beretem do Czech. Co do 7800xt, to jest to minimum jakim byłbym zainteresowany, ale zdecydowałem się dopłacić do 7900XT, przy okazji czekam na wieści z prezentacji, na 9070XT. Zasilacz mam zamówiony, będzie po niedzieli, Asus TUF Gaming 850W Gold. -
Przez PepePanDziobak · Opublikowano
Łódzkie jest stolicą handlarzy wszystkiego od aut po obiektywy do bezluster Zazwyczaj pełno zapytań z łodzi i sieradza za pół darmo. Jak chce sie coś dla siebie kupić to trzeba uważać fest. Kiedyś kupiłem radeona od gościa z olx z łodzi ,oddałem ten szit po jednym dniu(pojechałem osobiście oddać) . Cewki pisk i grzałka fest... Jak się okazało radziu wrócił z serwisu a typek początkujący biznesmen Temat rzeka.... Pozostaje czekać do wtorku na "wiarygodne" informacje. Zółta hybryda trzyma coś w zanadrzu na bank -
Przez Kadajo · Opublikowano
Nowe Radki zapowiadają się fajniej niż nowe GF'y jeszcze jakby AMD z FSR4 się ogarnęło to by była bajka. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Jak wezmę Radka- wszystko zależy od prezentacji jak i testów przed premierą no i ceny! PT mnie ominie, ale na obecnej karcie i tak tego nie doświadczyłem, RT działa zależnie od gry, ale nawet w Cyberpunku było miejscami ciężko i te dropy do 10fps, to właśnie przez vram, miałem nawet 50-60+ fps z dlss jakość czy balans i mix detali i było git, ale te dropy, który wymuszały restart gry... przemilczę. Jedynie co fajnego to DLSS bo to robi robotę, nie twierdzę, że jest lepsze niż natywne, ale na tyle spoko, że można używać w porównaniu do obecnego stanu innych upscalerów. RR i tak zabija fps, mniej o ok 10fps w takim Cyberpunku. Karty są drogie, jeszcze zobaczę co ze Switchem 2, wtedy może być tak, że wezmę słabszą kartę byle miała więcej vramu i dawała radę, a Switch 2 będzie czymś głównym do grania, to też biorę pod uwagę. Nie mam nie wiadomo ile kasy, ani nie chcę wydawać fortuny na jedną kartę. Pewnie po sprzedaży zasilacza i karty część kasy mi się zwróci, a potem może za rok, czeka mnie wymiana płyty i procka.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi