Path of Exile 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Art385 · Opublikowano
Niestety jak FSR to tylko 4KFSRQ i jest to powszechnie znane przez wszystkich. Już nawet się panom z digital foundry wymknie w pogadankach co gadają po 2h, że jest "not much difference". FSR zwyczajnie ssie jeśli wyjściowa jest 1440p o niższych nie wspominając -
Przez wamak · Opublikowano
Dla mnie wygląd karty z kolei nie ma większego znaczenia (chyba że po to, aby później łatwiej odsprzedać), ponieważ mam budę bez okna. A obudowę mam w takiej wnęce koło kaloryfera, gdzie pełna duża ATX już się nie pomieści. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Z tym, że w razie jakiegoś odsyłania na gwarancję pada się raczej nie czepią, a metalu mogą. Lepiej pada moim zdaniem, wygląda podobnie do pasty. Po co kusić los. Poza tym, producenci którzy dają zielone światło na wymianę pasty raczej też mają na myśli "na pastę". -
Przez Adikon · Opublikowano
Trudno się z Tobą nie zgodzić. Prawda jest taka, że te monitory o wysokiej częstotliwości są głównie dedykowane dla graczy CS itp. Znalazłem też ziomka co zmienił na taki sam monitor co ja i wtedy właśnie zauważył problem ze stutteringiem. Podejrzewam, że wszyscy to mają w większym lub mniejszym stopniu tylko nie wszystkim to przeszkadza co potwierdzają komentarze pod filmikami na YT. -
Przez ghostdog · Opublikowano
Najlepsze jak zapytali "kandydata obywatelskiego" czy popiera WOŚP. To oczywiście odpowiedział, że on wspiera Caritas. Każdy kto ma przeciętne iq by odpowiedział, że wspiera wszystkie inicjatywy charytatywne, WOŚP czy Caritas. Widać, że liczy jedynie na głosy PiS i Konfy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi