Path of Exile 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
@cherbi P12/P14 przed czy za przeszkodą (czyli np radiator czy kratka wentylacyjna) są praktycznie najcichszymi wentylatorami na rynku może to wydawać się zabawne w takiej cenie ale nie jeden test już to potwierdził jak i ja sam to zauważyłem, wpływ na to pewnie ma budowa śmigieł ale też dość średni przepływ powietrza P12 przykładowo na 1500rpm nadal jest dość cichy bo nie robi takiego huraganu jak potrafią zrobić inne wentylatory przy takich obrotach stąd też między innymi szum powietrza jest mniejszy na obrotach które już uznawane są za wysokie W tym filmie można sobie odsłuchać sporo różnych wentylatorów jak zachowują się w trybie push i pull na radiatorze przy normalizacji hałasu jak i przy max obrotach, polecam oglądać na słuchawkach, różnice są bardzo duże, zdradzę że szczególnie na ssaniu (PULL) arctic kulturą pracy razem z CM sickleflow zamiatają resztę. -
Przez Send1N · Opublikowano
Mój 5800x3d jest nawet powyżej -30 (tyle można dać max) stabilny bo dołożyłem dodatkowo o dwa oczka luzniejsze LLC niż auto aby pod obciążeniem miał jeszcze niższe napięcie, dopiero na -30 + LLC poluzowane o 3 względem auto sprawia że taktowanie L3 jest niższe o 100mhz niż być powinno ale procek nadal przechodzi testy w dodatku do 4x8 3800 CL15 b-die gdzie to jest mega cięzkie dla kontrolera potrzebuje tylko 0.99v na SOC gdzie wszystkie poprzednie ryzeny potrzebowały ponad 1.1v -
Przez Kyle · Opublikowano
https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/aktualnosci/czy-za-wycieraczki-mozna-dostac-mandat-niemiecki-sad-nie-mial-watpliwosci/bjjb8j0?utm_source=forum.ithardware.pl_viasg_auto-swiat Tak poza tym, to ładowanie wszystkiego do tego ekranu multimedialnego, jest moim zdaniem niekorzystne dla kierowcy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi