Camis Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Co do starych forów to własnie wzięło mnie na felsy , własnie robię porządki na starych dyskach (przeleżały nieruszone 21 lata w szafie ) I znalazłem moje stare SS z 2005 i forum Tweak.pl. Zgłaszałem wtedy do administracji błąd w silniku forum który dał mi admina na całe forum I moja ukochana Opera jeszcze wtedy istniała, teraz Chińska więc się nie liczy Dalej: Spoiler
kamassss Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego wszystko proste, czytelne... komu to przeszkadzalo?
Krystian03 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego W dniu 2.02.2026 o 19:53, Camis napisał(a): Co do starych forów to własnie wzięło mnie na felsy , własnie robię porządki na starych dyskach (przeleżały nieruszone 21 lata w szafie ) I znalazłem moje stare SS z 2005 i forum Tweak.pl. Zgłaszałem wtedy do administracji błąd w silniku forum który dał mi admina na całe forum I moja ukochana Opera jeszcze wtedy istniała, teraz Chińska więc się nie liczy Dalej: Pokaż ukrytą zawartość Dopiero teraz mi się przypomniało że był wtedy taki interfejs na polskich forach, który nawet był ładny. Funkcjonalność podobna jak teraz, czyli są wyświetlenia (i to nawet w dokładnej ilości a nie np. "2,5 tys. wyświetleń", kto ostatnio pisał i kiedy, ilość odpowiedzi itp.
Rekomendowane odpowiedzi