Spokojnie można skalować poziom trudności. Mamy przecież osobne lobby dla solo i drużyn. Spokojnie mogą skalować ilość botów dynamicznie, pojawiają się ich więcej w POI kiedy przebywa tam więcej graczy solo. Przecież maja cała telemetrie każdego meczu od ilości kroków które zrobiłeś bo ilość wystrzelonych pocisków i.t.d. Tu nie widzę problemu do lepszego balansu gry pod solo graczy. Sporo youtuberów zauważyło, że ta gra jest głównie pod drużyny, a solo było dodane pod naporem graczy.
Co do BF6 pełna zgoda.
Śledzę temat Maratona i czekam na poprawki w rozgrywce, może wtedy wskoczę.
@MarcoSimone jak składałem jakiś czas temu kuzynowi kompa na 14gen, to się za głowę złapałem widząc tyle opcji dotyczących CPU w biosie...amd rozleniwia
Najbardziej wkurza mnie ten motion blur na tych filmikach, wszelkie efekty i ta sztuczność tej grafiki, trzeba będzie część opcji dać na low lub off. Dopóki nie zobaczę opcji i możliwości wyłączenia to tego nie dotknę. W każdej grze coś podobnego wyłączam.
DoF też mnie denerwuje. Te efekty zapewne część "post processingu" więc dać na niskie i może być lepiej.
Rekomendowane odpowiedzi