Zdrutowane przez Pentiuma
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Miedzy Zen2, a Zen3 to jest przepsc w grach i komforcie grania w meisjcach procesorowych -
Przez Vetch · Opublikowano
za to jak nie ogarnięte ocieplenie stropu to w lecie można zdechnąć z upału - jeśli nie ma klimatyzacji. -
Przez Krystian03 · Opublikowano
Ze względu na wysokie ceny RAMu i dysku ciężko teraz będzie znaleźć nowego laptopa do 2500 z kartą graficzną tym bardziej z RTX. Dokładając 500 zł można kupić w promocji laptopa RG3050-15PL50 z lepszym nieco procesorem. Kiedyś tam kupiłem laptopa tylko że nieco starszego i działa wszystko bez zarzutu. -
Przez Send1N · Opublikowano
Pierwsze część REC to było coś, dwójka też niczego sobie ale nie wiem czy pamiętasz 3 i 4 to już była parodia tej serii szczególnie trójka Martyrs dla mnie zbyt brutalny, ciężko mi się ogląda takie filmy gdzie co chwilę jestem zmuszony odwracać wzrok od ekranu z obrzydzenia Ring i Klątwa Ju-On coś niezapomnianego ile to nocy człowiek nie mógł spać po obejrzeniu za dzieciaka, przez długi czas miałem obawy że albo mi coś wyjdzie z telewizora albo zobaczę białą twarz jak podniosę kołdrę do góry w nocy Z azjatyckich to na pewno jeszcze Shutter był jednym z lepszych horrorów https://www.filmweb.pl/film/Shutter+Widmo-2004-104321 , remake z 2008 już słabszy.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi