Zdrutowane przez Pentiuma
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez skypan · Opublikowano
Ja tam też złego słowa na W11 nie powiem. No może ten nowy interfejs średnio mi pasuje ale też jest na to sposób. Generalnie działa. Przyglądam się jednak różnym wersjom Linuxa. Zaczyna to powoli wyglądać i działać sensownie. Jednak co by nie robili Windows ma jedną zaletę. Klikam, instaluję i działa. A w tych różnych wersjach Linuxa zawsze są jakieś kombinacje. -
Przez Pentium D · Opublikowano
@AudRob co chciałeś przekazać bo wygląda na 1,5 promila we krwi -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Podobnie kości o tych samych timingach z cl 28 i 6000mhz były 2x48GB czyli 96GB w cenie kiedys jakos 4000zł. Nie wiem ile teraz moglyby kosztowac. Tez to chyba A-die byly -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Szczerze... No jest dziwna anomalia na którą chciałbym zwrócić uwagę. W kwietniu 2024 kupiłem RTX 4070 Super, a w marcu 2025 ją sprzedałem za 200zł więcej jak kupiłem. W marcu 2025 kupiłem RTX 5070ti (MSRP) i patrząc na obecny rosnący trend cenowy myślę, że byłbym w stanie w marcu/kwietniu 2026 ją sprzedać po cenie zakupu lub nawet coś wyjść na "plus". Złote myśli: 1. Gdybym chciał sprzedać GPU w marcu i sprawdzi się moja bardzo realna prognoza, to miałbym drugą z rzędu kartę (lepiej jak) za darmo, na których obu łącznie "przesiedziałem" 2 lata. 2. Na radeonach w obu przypadkach byłbym w plecy - zarówno straciłbym na odpowiedniku 4070 Super na tamten czas (nie pamiętam który Radeon podobnie stał ale analizowałem to), gdybym wziął też 9070XT na premierę zamiast 5070ti za podobną cenę byłbym teraz też w plecy. 3. Serce mówi Radeon ale rozsądek Nvidia - karty zielonych łatwiej sprzedać i porobić roszady. 4. Przy patrzeniu pod kątem sprzedaży używanego GPU w momencie ogólnego wzrostu cen, w najlepszej sytuacji są posiadacze kart MSRP, o ile to nie Ventus straszący srebrnym plastikiem -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Wrzuc linka do tego boxa za tyle
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi