Zdrutowane przez Pentiuma
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez NoviAMG · Opublikowano
Niestety patrioty lecą na zwrot. Bin slaby strasznie ... 6400cl30 1.4v stabilne, 1.37v błędy tm5 po minucie, 1.35v automatyczna naprawa systemu. Wrzuciłem warzywka, i te same ustawienia, 1.35v tm5 leci. Więc omijać szerokim łukiem outletow patriotów Xtreme 5 8000mhz cl38, mimo że cena będzie fajna. -
Przez Atomowa Sprawiedliwość · Opublikowano
Przynajmniej GTP4 więc biedaki mogą se generować lepsze eseje za darmo. -
Przez DITMD · Opublikowano
I na tym opierasz swoją opinię, bo w grze to nie działa jak powinno? A co jeśli jest zabugowane, albo wyłączone? Dasz mi dowód na to że tego systemu nie ma w kodzie gry? -
Przez keiw · Opublikowano
Na pudełku Lenovo nie oznacza, że to byłby refub? W jaki sposób można to sprawdzić po kodzie? Przeniesie sam na stronę www z opisem? Co do gwarancji, to sprzedawca napisał mi: Myślałem, by zrobić sobie obraz live Win11 na pendrive i jeśli będzie możliwość, to sprawdzić matrycę. -
Przez oumajgad · Opublikowano
Monitor to trochę stary, ale nadal sprawny Iiyama G-Master G82560HSU (24 cale, 1080p, 144hz). Na horyzoncie jest plan zmiany na coś lepszego może. Ww. zasilacz mam od obecnego kompa. Obudowa to Pure Base 500. SSD ADATA XPG SX8200 Pro 1TB. 5500 chcę wydać na wszystko czego brakuje, czyli procek, chłodzenie, gpu, ram, płyta główna, zasilacz (ale skoro obecny pociągnie to zostaję przy obecnym). Raczej gry wyłącznie. Nie robią obróbki video, photoshop czysto rekreacyjnie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi