Zdrutowane przez Pentiuma
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
No przecież chodziło o klikanie w SCAM i phishing. Wiadomo że zipa prędzej otworzy mój ojciec niż dzieciak, bo oni już PC nie używają do takich rzeczy -
Przez caleb59 · Opublikowano
Road map zapowiedziany ale na grudzień. -
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
Jeśli to prawda to mam nadzieję, że ta przenośna konsola będzie mniejsza. Te połówki dual sensa są bardzo wygodne ale za duże. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Tak jak kiedyś pisałem, że nowe gry będą chciały dorównać Cyberpunkowi na premierę, zapewne Stalker 2 wziął to sobie za cel i dlatego mamy co mamy. Grywalna gra powinna być wtedy kiedy wydadzą wersję Stalker 2 Serce Czarnobyla Enhanced Edition, ze wszystkimi patchami i usprawnieniami, pewnie za 2lata jak nie dłużej to może się wydarzyć, o ile, bo jeszcze nie wiemy jaki będzie proces łatania, dodawania zawartości do gry- brakujące mechaniki itp. Zobaczymy czy pokażą jakiś road map czy nie. -
Przez Siemanko · Opublikowano
Edytowalem troche zestaw, zmienilem chlodzenie wodne na arctic freezer i dysk. Teraz tylko czy wszystko tak jak jest ze soba bedzie wspolpracowac jak nalezy i czy zmiesci sie w obudowie No i czy karta 7800xt za 2100 jest git czy lepiej dolozyc calkiem sporo bo 1100 ( wiecej niz polowe tej) do 7900xt, ktora jest za 3200 pln.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi