Zdrutowane przez Pentiuma
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
Oj crush się nie "zTrumpowił", on był niesamowicie toksycznym, wręcz zionącym nienawiścią do wszystkich i wszystkiego, użytkownikiem już na PCLABie. Tam go administracja jakoś okiełznała czy zbanowała. Tu pozostaje go dodać do ignorowanych. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Zaraz wymagam… Takie mam podejście nie oceniam książek po okładce, filmów po zwiastunach a gier po recenzjach. Sam sprawdzam i wyrabiam sobie swoje zdanie. Z tego co pamiętam te 15h miałeś a wszędzie piszą, ze fabuła na 30 jest wiec stąd mi się to nie klei. -
Przez azgan · Opublikowano
Stary ale ja dojechałem prawie do samego końca i wiem jak wygląda ten aspekt przez większość gry. Nie wystawiam oceny też grze właśnie dlatego że jej nie dokończyłem ale nie stało się to bez powodu 😉. -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Ja mam w domu 17*, w pokoju z kompem lubię mieć 19-20, szybko idzie podgrzać pomieszczenie 500W, więc gadanie że taka farelka nie zmienia wiele można rozbić sobie o kant tyłka. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
@userKAMILTy wiele rzeczy nie piszesz wprost ale wymagasz np oceny fabuły po ukończeniu 100% - czyli bronisz krytyki na około trochę. Skąd wiem że się nie zmieni w połowie, ot tak, z recenzji i opinii innych, że się nic nie zmienia, spoilerów nie mam ale fabuła to buła wg mnie: https://www.gry-online.pl/recenzje/stalker-2-heart-of-chornobyl-recenzja-w-przygotowaniu-gra-ktora-k/z546b9
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi