Zdrutowane przez Pentiuma
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
No mam ale teoretycznie to są dobre artefakty -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
A dobra ten AOC może być lepszy w HDR... mimo 300 tylko stref. WOLED 4k jest spoko, gorzej w 1440p:) -
Przez nie_znaleziono · Opublikowano
Przyczepcie i zasilcie zbiór o następujący temat: Monitory OLED - temat zbiorczy Można całość pobrać zaledwie w 35 minut przez Monolith. Co do zaprezentowania wykonanych cech jakim jest "sharing" to się jeszcze pogłowie, czy etyczne i praktyczne. Zasilić Wayback Machine to bym chętnie mógł i bym to zrobił. Myśli moje skupiają się głównie na właściwości "Save Page Now". Jeśli dacie radę przedstawić jakiś tutorial, krok po kroku np. przy pomocy skryptu do wykonania masowego "capture" to jestem za, jak najbardziej. Zawsze do tego podchodziłem w taki sposób, że dawałem "Save Page Now" i czekałem do końca, aż pokaże się zielony haczyk. Może dałoby się to w jakikolwiek sposób zautomatyzować, tak aby wiedzieć czy strony zostały poprawnie zapisane, robiąc to w większej ilości. Nie zakładałem nigdy tam konta, bo nie robiłem w dużej ilości więc nie wiem jaki ma limit stron do zapisania, jak wiecie to powiedźcie mi. Jest potrzeba wydania instrukcji do tego, potwierdzam. Chcemy instrukcję! @Michaelred wyraził zainteresowanie, przynajmniej na PW jak na razie. W sumie mam mały problem. Otwieram łącze https://forum.pclab.pl/user/637598-nie_znaleziono/content/?type=forums_topic&change_section=1 i chciałem sobie zapisać wszystkie tematy, żeby mieć wszystko pod ręką z banalną do obsługi nawigacją. Wszedłem w panelu GUI w "Preferencje i opcje lustra (Ustaw opcje)", dałem w zakładce ograniczenia "Maksymalna głębokość" i "Maksymalna głębokość zewnętrzna" na ('2'). Efektu nie dało i nie widać, nie jestem wprawnym użytkownikiem HTTrack, więc nie do końca wiem jak to zrobić. Zgrywając witrynę w trybie domyślnym bez przełączania parametrów, efekt jest taki sam. Chciałem pobrać zwykłą kartę Profilu użytkownika, panel po lewo się wgrywa, ale ten po prawej z zawartością, nie wykazuje oznak życia URL w kopii lokalnej, nie wiedzieć czemu nie ma jej zapisanej. Wątki nie mają stron, dosłownie wszystkie mieszczą się na jeden stronie, więc zadanie powinno być prostsze do wykonania, ale nie wiem jak. -
Przez galakty · Opublikowano
Czcionki są gorsze, ale bez przesady... 8h dziennie się gapię w tekst i żyję Zresztą QD-OLED lepszy jakoś nie będzie. -
Przez kubikolos · Opublikowano
Długo nie trzeba było czekać.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi