Polska "Policja"
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Ryszawy · Opublikowano
Ja się jaram. Jedyne zastrzeżenie jakie mam, to walki z bossami, które było widać na wcześniejszych filmikach. -
Przez Digger · Opublikowano
U mnie na zachodzie raczej będzie ciepło jak zawsze. -
Przez leven · Opublikowano
Ofkors, jako pierwszy krok. Przeorałem internet szukając sposobu na przywrócenie WU i dopiero, jak się poddałem, to założyłem temat. Olej to, jeszcze dzisiaj zrobię świerzą instalkę, żeby na jutro było wszystko OK, bo o 20.00 idę pykać w ryby z Prezesem Naszego klubu !!!!! -
Przez marko · Opublikowano
Pewnie. W zasadzie to było tak, że się szło na przystanek i czekało na autobus. Jak przyjechał, to jechało się do szkoły, jak nie przyjechał, to szło się do domu. Nie zdarzyło się, żeby nie przyjechał. Jeszcze na studiach pamiętam, że było grubo ponad -30*C, a ja grzałem golfa, żeby dojechać na uczelnię. Raz też pamiętam z gimnazjum, że ogrzewanie w kilku klasach rozsadziło. Myślicie, że zamknęli szkołę? Zamknęli kilka klas, siedziało się w kurtkach i tyle. Dosyć szybko ogarnęli, żeby reszta szkoły była ogrzewana, a w tamtych klasach parkiet to przez kolejny rok szkolny były pofalowany. Teraz ludzie w ogóle są nieprzystosowani do trudnych warunków. Spadnie 2cm śniegu "olaboga zostaję w domu, bo się zabiję!", -10stopni mrozu "olaboga, odmrożę sobie mózg!". I jeszcze kaleczą tym dzieci ... Raz padał deszcz, a my z kolegami zjeżdżamy z górki pod szkołą. Wszystkie ciuchy przemoczone. Nie mam pojęcia ile stopni wtedy było, ale potem tacy przemoczeni szliśmy 2,5km do domu. Spodnie mi zamarzły, a jak wsadziłem łapy do umywalki pod zimną wodę, to myślałem że raz zwariuję tak piekło, dwa woda wydawała się ciepła (a była lodowata). Wtedy raz jedyny przeraziłem się, bo w telewizji sporo wtedy mówili o odmrożeniach. A miałem z 11lat?
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi