Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może by tak poczekać na konkrety, a nie już skazywać?

Z tego samego artykułu:

Cytat

Sprawa jest naprawdę dziwna, bo ci ludzie, którzy poszli na współpracę z BSP i przyznali się do podrzucenia narkotyków, to są naprawdę znani gangsterzy — mówi nasz rozmówca.

Opublikowano (edytowane)

Mnie najbadziej interesuję co mu zarzucają i jakie mają na to dowody. Jeżeli rzeczywiście jest tak jak mówi Profesor Chris to znowu my zapłacimy za błędy naszego aparatu państwa.

Edytowane przez lokiju
  • 2 tygodnie później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Panu premierowi zapomnieli powiedzieć chyba po co to referendum jest robione w Krakowie. https://www.rmf24.pl/regiony/krakow/news-krakow-odwola-miszalskiego-w-referendum-tusk-zabral-glos,nId,8068361   Po za tym chyba już wiadomo dlaczego wprowadzili ta strefę.
    • Twarze to najmniejszy problem RE9, ale już napisałem swoje wypociny, a końcowe wnioski umieściłem w offtopie growym. Zobaczymy jak sprawdzą się moje narzekania. Gdy w pierwszej godzinie zobaczyłem kiepskie fragmenty Leona, a dalej z walką jest niewiele lepiej + inne sceny to zdecydowałem obejrzeć całość po łebkach, bo nie będę w to grał. Pominąłem prawie całość momentów z Grace. Kto może niech wstrzyma się do czasu jakiejś sensownej krytyki, zamiast obecnego tłumu naganiaczy. Chyba że lubi to co opisałem w podsumowaniu tutaj lub w offtopie. Chyba wszyscy sensowni projektanci poszli pracować nad Pragmatą, bo RE9 tylko dobrze wygląda, ale w taki płytki sposób. 
    • @Kadajo- po pierwsze to nie wiadomo czy pomiar hałasu dla testów serii 4000 i serii 5000 (dwa lata później) odbywał się w takich samych warunkach i przy użyciu tych samych narzędzi pomiarowych. Tzn. nie byłbym pewien czy te odczyty w decybelach można porównywać 1:1.   Po drugie- mogę potwierdzić że ze wszystkich kart z którymi miałem do czyniena (Evga GTX750Ti, Sapphire RX480, Zotac Mini GTX1070, Gigabyte Gaming RTX3060Ti, Asus TUF RTX3070Ti, MSI Suprim RTX3070Ti, Gigabyte Gaming RTX5070Ti) model od MSI miał zdecydowanie najlepsze wentylatory, tj. najcichsze przy tym samym rpm w porównaniu do reszty. MSI dopieszcza swoje wentyle od dawna (już Torx'y w czasach Maxwella uchodziły za bardzo dobre). Podejrzewam że użebrowanie i kszałt radiatora też są odpowiednio zaprojektowane by w miarę możliwości obniżyć hałas. Choć oczywiście fizyki nie przeskoczysz i od pewnego poziomu szum powietrza będzie słyszalny niezależnie od jakości łopatek i łożysk.
    • Gościu pograł godzinkę zanim zdążyła go znudzić    Bez broni i konkretnej rozpierduchy tylko ta powtarzalna bitka szybko się znudzi.
    • To chyba troll/fake?   Jeśli jakimś cudem to nie fake:   Na PS3 były ładjniejsze i lepiej oświetlone twarze. Niech jeszcze zrobią porównania do gry bez tekstur i nazwą to "procedural textures: on vs. procedural textures off" nie dając żadnych innych. Będzie podobny efekt.   Czeka nas więcej takich "cudownych" różnic, przy których fachowcy z DF będą conajmniej "niechcący sugerować", że taka przepaść to właśnie prawdziwa zaleta PT. I że różnice jakie były kiedyś pomiędzy raster vs PT były mniejsze, bo "teraz się developerzy lepiej nauczyli wykorzystywać".  Chce się ktoś założyć, że tak będzie gadane na DF po premierze PS6?   A w ogóle to podpisałbym tak: lewo: lalka za 3zł środek: żenski Beetlejuice po make-upie prawo: droga lalka barbie / "Kobieta z tapetą" słynnego malarza Enrico Palazzo
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...