huudyy 2 837 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Ciąg dalszy afer z loteriami https://x.com/iGamingPolska/status/1897245757264290140 1
ryba 1 246 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca (edytowane) Gruba akcja Boxdel, Pasternak, Rozpara - FAME, tylko dlaczego Wojtka zostawili? Edit: Wojtus jednak tez Isamu i detailer - Isamu alimenciarz? Adam K. + Patryk M. Lexi C. Kickster Jeszcze jednej osoby brakuje jak ma byc komplet 10. Ciekawe ktoro jest dalej. Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze Nitrozyniak tez robil loterie, ale ponoc tylko jego loterie byly full legit z prawem (losami byly bony/rabaty do sklepu, a nie ebooki). BTW. Intel tez organizowal loterie niedawno z ebookami, ciekawe co tu sie odawali Edytowane 5 Marca przez ryba
Camis 5 885 Opublikowano 5 Marca Autor Opublikowano 5 Marca https://przegladsportowy.onet.pl/esportmania/influencerzy/10-nowych-osob-zatrzymanych-w-sprawie-buddy-prokuratura-reaguje/js9l9zg?2918&4074&8998&9961 1
huudyy 2 837 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 8 minut temu, ryba napisał(a): FAME, tylko dlaczego Wojtka zostawili? bo i tak wiedzą, że ma gówno do gadania XD 8 minut temu, ryba napisał(a): Adam K.? Kornacki z TVN Turbo.
ryba 1 246 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca (edytowane) Edit: dobra, Wojtek Golas bez S, tez zawiniety. Edytowane 5 Marca przez ryba
ryba 1 246 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca https://przegladsportowy.onet.pl/esportmania/influencerzy/oto-lista-zatrzymanych-przez-cbsp-boxdel-wojciech-g-i-nie-tylko/dzjexds Cala lista: Michał B. ps. Boxdel Wojciech G. Lexy C. Adam K. Patryk M. Krzysztof R. Rafał P. Szymon K. ps. Isami Adam Z. ps. Detailer Sebastian K. ps. Kickster O ile Kickstera i dziennikarzy troche szkoda, ze dali sie w te losowania wrobic, to reszty nie szkoda Ale moze to byc pamietny dzien i koniec pato walk FAME i calego towarzystwa idiotow.
Fikołek 49 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) O masz,wczoraj sobie wieczorem oglądałem rolki i tam często Kononowicz występował ,onet pisał że zmarł na zapalenie płuc.Na zapalenie płuc i hospicjum? Edytowane 6 Marca przez Fikołek
crush 3 575 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Ciesz się, że nie wiesz jak te niektóre hospicja funkcjonują. Państwowa umieralnia.
adashi 1 637 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Kononowicz miał cukrzycę, latami nieleczone odleżyny i bogini wie jakie jeszcze choroby. Do tego pił. Żarł byle co.
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca (edytowane) no i oczywiście Ci którzy go "wypromowali" Edytowane 7 Marca przez AndrzejTrg 1
lokiju 524 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca https://obcas.pl/studentka-sprzedaje-swoja-sline-chetnych-nie-brakuje-zarabia-krocie/?fbclid=IwY2xjawI6i8RleHRuA2FlbQIxMQABHTza7rQCiUURVRk9Sgu4xe5giXxbAPXoxa4DX3r2a5p8coBt1AjC0csl3Q_aem_7Ob1DXeL08ar6JAQtlvSSw Cytat Studentka sprzedaje swoją ślinę. Chętnych nie brakuje, zarabia krocie
hwdp43 1 700 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Kiedys czytalem o jakiejs lasce ktora sprzedawala swoje pierdy w sloiku
Fikołek 49 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Adaś Kornacki wylatuje z TVN turbo,w sumie jakoś dziwnie będzie wyglądał "zakup kontrolowany" bez niego.
Wercyngoteryx 82 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Jest taki gościu na tik toku 33hud33 nie mam tej apki ale znalazłem w google i to jest to: https://www.tiktok.com/@33hud33?lang=pl-PL Ogólnie chodzi o to że typ ma papiery na schizofrenię paranoidalna z tytułu czego przysługuje mu renta. Oprócz tego wpada mu jeszcze jakieś świadczenie socjalne i gościu chwali się że ma ogólnie ponad 6k czystego dochodu miesięcznie. We wszystkich swoich wypowiedziach jest dumny jak to wydymał państwo polskie i drwi z podatników w sposób bardziej wyszukany czy nie, przekaz jest taki że on leży cały dzień a podatnicy mają zasuwać w fabrykach smrodu aby on miał z renty na swoje fanaberie. Oczywiście nadepnął na odcisk typowego Polaka mnie to osobiście nie rusza, ale uważam to za mocno niemoralne. Tym bardziej że ma podpięta na kanale instrukcje jak uzyskać zaświadczenie o schizofrenii i dostać rentę. Chwali się nawet że jeden z użytkowników już to wykonał i po 2.5 tygodnia na oddziale zamkniętym otrzymał wymagane papiery. Jest to choroba o tyle ciekawa że część ludzi może to z powodzeniem symulować. @GordonLameman jestem ciekaw twojego zdania z punktu prawniczego. Czy takie coś jest w ogóle legalne?
ghostdog 900 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca W dniu 9.03.2025 o 16:11, hwdp43 napisał(a): Kiedys czytalem o jakiejs lasce ktora sprzedawala swoje pierdy w sloiku Ja słyszałem o takiej co butelkowała i sprzedawała wodę po kąpieli. Zastanawiam się czy mamy do czynienia ze stałą liczbą ludzi z problemami psychicznymi, czy jednak te zjawisko będzie się rozrastać. I tutaj nie mamy do czynienia ze zwykłą samotnością takich jednostek, tylko całkowitym zidioceniem.
GordonLameman 8 426 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca @Wercyngoteryx Oczywiście, że okłamywanie w celu uzyskania świadczenia socjalnego nie jest legalne. Ale ja wątpię żeby on w tej kwestii kłamał. Najbardziej prawdopodobny scenariusz to taki, gdzie on ma schizofrenię paranoidalną, ale na potrzeby contentu na tiktoku podkoloryzowuje to jak ją dostał. Nie wygląda na kogoś kto potrafiłby okłamać psychiatry
Camis 5 885 Opublikowano 15 Marca Autor Opublikowano 15 Marca 14 minut temu, Wercyngoteryx napisał(a): gościu chwali się że ma ogólnie ponad 6k czystego dochodu miesięcznie A pelikany na SM wszystko łykają.
Wercyngoteryx 82 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Zauważ że musi być jakiś procent świadczeń wystawionych niewłaściwie. Nie dość że taka jednostka obciąża budżet to sama nie wnosi wkładu w budowę dobrobytu. A nakłanianie innych w socialach aby tak robili to patologia.
crush 3 575 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Jest jeszcze jakiś nigga w Korei płd. Też czeka na proces. Miód na moje serce. 1 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia A to nie słyszałem, ale widziałem też jakiegoś cenrego w chinach, jak mu jakiś chinol dał banana w torbie papierowej się odezwały w nim instynkty.
Rekomendowane odpowiedzi