Dark Souls 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
AMD ogólnie alokuje więcej VRAMu od NV, widziałem zmianę po przejściu z 6700XT 12GB na 4070Ti 12GB -
Przez Stjepan · Opublikowano
Metro to całkiem niezła książkowa trylogia, gra mnie nie przekonała, Stalker może był bardziej archaiczny, wyglądał gorzej, był bardziej drewniany, ale jest w nim wolność, możesz robić co ci się żywnie podoba, a nie robić oskryptowane misje niczym Call of Duty, za to uwielbiam serię Stalker za wolność, nie wiesz co na ciebie czeka, co się kryje w mroku. -
Przez trybcio86 · Opublikowano
Wystawiając coś na olx liczysz sie z ogromem patologi i naciagaczy jaka do Ciebie spłynie.Bardzo rzadko wysylam coś na tym portalu, ale wiadomosci typu" ja wysle kuriera ty nic nie musisz sie martwic on wszystko oragnie tylko mu daj sprzet" jest od groma. Jak odpisze ze zglaszam konto i powiadamiam policje to mi matke czy ojca zwyzwywaja... O nieodbieraniu paczki to nie wspomne -
Przez traczkolwiek · Opublikowano
No tak, tak jest najlepiej. Gorzej jak mieszkasz w wiosce, a najbliższe miasta mają po 10k mieszkańców i oddalone są 15/20km. W takim Poznaniu czy Warszawa łatwiej o klienta na odbiór osobisty, a właśnie widzę tendencję że wszyscy chcieliby przesyłką OLX, tak samo jak kiedyś przed nią każdy chciał za pobraniem. Ja już też nic z przesyłką OLX droższego nie wyślę. Za duże ryzyko trafić na dzbana. a tutaj w temacie wątku obudowa Antec Flux https://www.pepper.pl/share-deal-from-app/927411 -
Przez krukkpl · Opublikowano
Tak jak zaleca instrukcja mojego chłodzenia - X
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi