SmartTag2 w formie karty do portfela.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez slafec · Opublikowano
Super wiadomość, ale po NS2 spodziewałem się lepszej grafiki. Tu jakiś mix cell shadingu i szkolnego settingu jak z FE Three Houses. Oryginalna trylogia bardziej do mnie przemawiała. -
Przez sino · Opublikowano
Popieram. I rozstrzelać - tak jak Tuska, też przekroczył 2x (kultowe sprawy to też Kurski Mejza itd), jak widać ciężko by piraci drogowi uchwalili coś dobrego w Sejmie (wyjątek Tusk gdy mu UE nakazała więc i Duda w podskokach podpisał, Nawrocki też, bez tego nie byłoby kar za +50 km/h a piesi nadal by stali przed pasami całą dobę). Przypominam: -motocyklista 200 km/h (55 m/s) -kierowca olewa znak stop -wina motocyklisty w 100% (kierowca zasługuje na mandat), bo gdyby kierowca przyjechał 5 sek wcześniej i stanął na Stop 5 sekund to nadal zderzenie i trup byłyby, po prostu robiąc manewr 6 sek w tym czasie motocyklista przejechał 330 m (ciężko tak daleko zobaczyć coś w nocy patrząc w lewo). Mam wątpliwości co do tych 185 km/h (i pewnie powyżej 200), ale jadąc tak szybko ogranicza się czas reakcji! Owszem było ok. 2,5 sek, ale z 185 km/h nic się nie da zrobić, z 70 km/h da się gwałtowanie przyhamować i odbić w lewo, w efekcie brak wypadku lub kolizja 20 km/h. Na pewno współwina młodocianych zwyrodnialców (dobrze, że nie żyją), na pewno mandat dla Turka i utrata prawka, ale czy współwinny śmierci to nie wiem, to zależy od ich szybkości (jeśli tam było 200 km/h to Turek widział ich w odległości ponad 100 m, może nawet 150m). -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Trylogię Xeno na Switcha 2 z dodatkami i QoL biorę na day1 bez względu na cenę. O Genesis to w ogóle nie ma się co pytać. Tak samo Fire Emblem biorę day1, wiadomo już że kontynuacja Three Houses.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi