Płyta pod 9800x3d
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Element Wojny · Opublikowano
Bo oni popełnili błąd już na etapie podejmowania decyzji "co dalej" - idziemy w czysty gejming, robimy gry, czy może raczej w coś innego, ukierunkowane wsparcie techniczne, typowe 3rd party? Czy zamierzamy zrobić coś innego, będziemy próbować innowacyjnego podejścia by się przebić, czy jednak ryzykujemy pójście w to samo, co robią już wszyscy inni, mając na uwadze, że przebicie się w takim tłumie będzie niezwykle trudne? Jak dla mnie już tutaj zawalili, wystarczyło trochę rozejrzeć się na rynku, na co jest zapotrzebowanie, a czego jest nadmiar. Tak jak u mnie w firmie, mamy pierdyliard aplikacji do Service Desku czy na 1st Line, ale jak szukaliśmy specjalisty DaaS to 7 miesięcy wisiało ogłoszenie, ponawiane 2 razy, bo nikt nie zaaplikował. Za moim czasów studenckich podobnie - jak na rynku brakowało hydraulików czy spawaczy (i oferowano niezłe pieniądze) to wszyscy szli studiować marketing i zarządzenie, i po kilku latach tylu się ich narobiło, że wspólnie podpierali kasy w Lidlach i Tesco. Sporo ludzie idzie za tłumem, zamiast celować w sektory, w których brakuje specjalistów. Ja w zeszłym roku zrobiłem łącznie 6 certyfikacji z Dante (https://www.getdante.com/) - dzięki temu czuję się pewniej na rynku pracy, bo nikt w firmie u mnie tego nie ma, moi szefowie nawet nie wiedzą co to jest, a przecież cała nasza struktura AV w firmie się na tym opiera -
Przez tiger2280 · Opublikowano
Czytałem kiedyś taki artykuł https://www.benchmark.pl/aktualnosci/amazon-games-i-maverick-games-w-drodze-nowa-gra-samochodowa.html 1 czerwca chyba się ukazał tego roku i nadal cisza zero informacji czy było coś więcej na temat tej gry czy tylko ja więcej nie czytałem? Bo ogólnie ja przestałem czytać te ich artykuły o informatyce bo nie mam przeglądarki Opera gdzie tam miałem ciekawe artykuły dotyczące właśnie spraw komputerowych i ogólnie takich informacji ale jeszcze tam również były informacje na temat premier gier. -
Przez Passt · Opublikowano
Jak będzie taka sama optymalizacyjna jak w pierwszej części, gdzie co chwilę był freeze ekranu, to na pewno nie kupię. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Na szczęście moja jeszcze nie ma problemów, choć słyszałem że jednak nie jest zbyt trwała... Ale wtedy wolałem już kupić w niskiej cenie, niż bujać się w nieskończoność szukając takiej z dobrą renomą i niewieszającym się oprogramowaniem. Eh, klawiatura membranowa Microsoftu działała u mnie od ponad dekady, a była kupiona w lokalnym sklepie. Gdyby to nie był ten pseudo ergonomiczny, falowany bubel to nie zmieniłbym jej, bo tak to utrudnia przejście na zwykłe. Teraz nie ma co wybrać, bo wszędzie jakieś problemy z konstrukcją lub oprogramowaniem. Ewentualnie oddam jej sk652, a sobie kupię docelową, bo już wiem czego potrzebuję... Sam chciałbym po prostu taką samą klawiaturę, ale z wymiennymi przełącznikami, a fabryczne mogą być cichsze, dobrą konstrukcją i oprogramowaniem pozwalającym podświetlić każdy klawisz wedle uznania, ale nie zależy mi na kolorach. Może być nawet bez numpada, ponieważ będę wolał dokupić oddzielny za jakiś czas. Jeśli oleję oprogramowanie i podświetlenie klawiszy to już mam chinczyki na oku... -
Przez Spl97 · Opublikowano
Równie dobrze może to być leak na poziomie, co serwuje na co dzień MLID, czyli głupoty wyciągnięte z tyłka.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi