Hard Reset 254 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września (edytowane) Godzinę temu, tomcug napisał(a): Niemniej zobacz w moim miejscu, stawiam że się mocno zdziwisz, ile będzie FPS Nagrałem krótki kawałek gry z twojego save oraz z mojej aktualniej pozycji w metrze. Jak ktoś się uprze to można i grać z PT w lesie, ale jak dla mnie za duży lag. Za to w pomieszczeniach PT spokojnie grywalne. Sterowniki 26.9.1, wersja gry 1.2.10. Edytowane 6 Września przez Hard Reset
tomcug 4 143 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września No i widzisz, ze 150 FPS zostało 60 z groszami w wymagających miejscach, do tego z PT tylko na średnie Tak się grać nie da z FG.
Hard Reset 254 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września (edytowane) 4 minuty temu, tomcug napisał(a): No i widzisz, ze 150 FPS zostało 60 z groszami w wymagających miejscach, do tego z PT tylko na średnie Tak się grać nie da z FG. Doznania konsolowe, 30FPS natywnie z PT w wymagającym miejscu. Ale z RT już spoko. Edytowane 6 Września przez Hard Reset
tomcug 4 143 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września Z RT się zgadzam, jest ok. Choć szkoda, że nie dali odszumiacza AMD, skoro już FSR 4.1 wrzucili.
Hard Reset 254 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września (edytowane) Trzeba naprawdę dobrze szukać aby zobaczyć różnice między pt a rt w lesie w nocy, ja nie widzę. Musiał bym mieć odpalone na dwóch kompach i monitorach aby chyba zobaczyć. Też mnie dziwi że nie ma odszumiania. Może za dużo zabiera mocy obliczeniowej? Edytowane 6 Września przez Hard Reset
tomcug 4 143 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września Raczej nie, chyba im się nie chciało dodawać
Dominix 625 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września windows mi zrobil update sterow ktorych nie widze na oficialnej stronie amd a sa nowsze niz obecne. Ktos mial cos takiego? slyszalem ze windows degraduje stery do starszej wersji, a u mnie wyszla jakas nowa O_o mam win 11 w insider preview wersji i moze daltego to sa stery ktore dopiero wyjda? te po lewej to co mialem, te po prawej to juz po aktualizacji tego co jest pokazane na dole.
Hard Reset 254 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września (edytowane) Przecież masz stare sterowniki 26.8.1 , dlatego Windows znalazł nowsze 26.9.1 ? Edytowane 11 Września przez Hard Reset
Dominix 625 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Ale to nie jest 26.9.1 Chyba że jest ale przez update Windowsa nazywają się 26.10.44 Wygląda na to że mając Windows insider preview sprawdzam też nowe stery, albo to są jakieś inne ale od ms. Ogólnie update przez Windows miałem wyłączony, lecz po aktualizacji Windowsa do wersji preview chyba to się wyłączyło. Ogólnie adrenaline działa normalnie , wrzuciłem mój profil OC i nic się nie sypie ale może w tygodniu dla pewności zrobię uninstall I zainstaluje najnowsze że strony amd. Ale kiedy pojawiła się ta aktualizacja systemowa to sprawdziłem jeszcze sterowniki przez adrenaline I nie pokazało że są nowsze.
miro 1 279 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września 26.9.1 oficjalne, to w microsoft starsze 26.10.41 ty dostałeś od microsoft nowsze x.x.44 32.0.31044.xxxx sterowniki preview/insider, betatest techniczny październikowe oficjalne mogą choć nie muszą być tym samym, mogą mieć nowszą numerację opartą o ten kod bazowy osobiście wystrzegam się sterowników od microsoft, no ale.. tu o tym samym :
RTXnietylko4060tiUSER 802 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września 15 godzin temu, Dominix napisał(a): To mój post Dodali NR?
Hard Reset 254 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Ktoś tu na forum w końcu odpalał NR na Radeonach? Bo ja póki co czasu nie mam aby sprawdzić. Może w przyszłym tygodniu się pobawię.
RTXnietylko4060tiUSER 802 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września (edytowane) @Lameismyname Odpalales? Moze chcialbys zostac pierwszym ktory to opisze na 4um? Ty lubisz eksperymentowac Edytowane 13 Września przez RTXnietylko4060tiUSER
Lameismyname 4 303 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września 3 godziny temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a): @Lameismyname Odpalales? Moze chcialbys zostac pierwszym ktory to opisze na 4um? Ty lubisz eksperymentowac Chętnie ale akurat mam w budzie Intel ARC B580 i się przymierzam do poradnika UV. Jak to ogarnę i czas pozwoli to mogę się pobawić. 1
Hard Reset 254 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Próbowałem właśnie odpalić NR w AlanWake2 ale jest jakiś problem.
Rekomendowane odpowiedzi