Skocz do zawartości

Sterowniki AMD Radeon Adrenalin Edition - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, tomcug napisał(a):

Niemniej zobacz w moim miejscu, stawiam że się mocno zdziwisz, ile będzie FPS %-)

Nagrałem krótki kawałek gry z twojego save oraz z mojej aktualniej pozycji w metrze. 

Jak ktoś się uprze to można i grać z PT w lesie, ale jak dla mnie za duży lag.  Za to w pomieszczeniach PT spokojnie grywalne. 

Sterowniki 26.9.1, wersja gry 1.2.10.

Edytowane przez Hard Reset
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, tomcug napisał(a):

No i widzisz, ze 150 FPS zostało 60 z groszami w wymagających miejscach, do tego z PT tylko na średnie :) Tak się grać nie da z FG.

Doznania konsolowe, 30FPS natywnie z PT w wymagającym miejscu. ;) Ale z RT już spoko.

Opublikowano (edytowane)

Trzeba naprawdę dobrze szukać aby zobaczyć różnice między pt a rt w lesie w nocy, ja nie widzę. ;)

Musiał bym mieć odpalone na dwóch kompach i monitorach aby chyba zobaczyć. 

Też mnie dziwi że nie ma odszumiania.  Może za dużo zabiera mocy obliczeniowej?  

Opublikowano

windows mi zrobil update sterow ktorych nie widze na oficialnej stronie amd a sa nowsze niz obecne. Ktos mial cos takiego? slyszalem ze windows degraduje stery do starszej wersji, a u mnie wyszla jakas nowa O_o

mam win 11 w insider preview wersji i moze daltego to sa stery ktore dopiero wyjda?

te po lewej to co mialem, te po prawej to juz po aktualizacji tego co jest pokazane na dole.

drivers.thumb.jpg.b67c5868968878bf58e310196f904ee1.jpg

Opublikowano

Ale to nie jest 26.9.1

Chyba że jest ale przez update Windowsa nazywają się 26.10.44

Wygląda na to że mając Windows insider preview sprawdzam też nowe stery, albo to są jakieś inne ale od ms. Ogólnie update przez Windows miałem wyłączony, lecz po aktualizacji Windowsa do wersji preview chyba to się wyłączyło. Ogólnie adrenaline działa normalnie , wrzuciłem mój profil OC i nic się nie sypie ale może w tygodniu dla pewności zrobię uninstall I zainstaluje najnowsze że strony amd. Ale kiedy pojawiła się ta aktualizacja systemowa to sprawdziłem jeszcze sterowniki przez adrenaline I nie pokazało że są nowsze.

Opublikowano

26.9.1 oficjalne, to w microsoft starsze 26.10.41

ty dostałeś od microsoft nowsze x.x.44   32.0.31044.xxxx

sterowniki preview/insider,  betatest techniczny 

październikowe oficjalne mogą choć nie muszą być tym samym, mogą mieć nowszą numerację opartą o ten kod bazowy

osobiście wystrzegam się sterowników od microsoft, no ale..

tu o tym samym :