Bono_UG 16 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Najważniejsza sprawa, czy tu się posty nabijają?
Filip454 72 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 18 minut temu, Bono_UG napisał(a): Najważniejsza sprawa, czy tu się posty nabijają? W głowie Bono: "E to nie pisze iksde"
Colicab 8 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Godzinę temu, Filip454 napisał(a): Teraz? Rodzina Jakiś ten avatar inny i w ogóle. Sklonowało Cię Illuminati. Summon @Żarówa No teraz pisał. Możesz napisać na laba czy to ja 27 minut temu, Bono_UG napisał(a): Najważniejsza sprawa, czy tu się posty nabijają? Dałeś mi bana 8 lat temu na miesiąc!
Filip454 72 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 🥱 Piszę tutaj "na laba czy to ja" Brakuje mi Twojego avka. MIŁY BYŁ 🌈🏳️🌈🦄 🥲 Edytowane 5 godzin temu przez Filip454
Colicab 8 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Teraz, Filip454 napisał(a): 🥱 Piszę tutaj "na laba czy to ja" 1
Filip454 72 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) PepeViking 👍 Już tam strach wchodzić na laba. Dziwnie się tam teraz czuję jakoś. Tak jakoś chłodno tam jest... 29 nadejdzie wcześniej. Tak rozmyślałem sobie, pamiętacie Rafal D.? Tego głuchego usera? Całkiem w porzo był 👍 https://forum.pclab.pl/topic/1226659-144hz-problem-działać/ Przeklejam naszą nagrodę z Laba. Edytowane 4 godziny temu przez Filip454
Żarówa 1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 1 godzinę temu, Filip454 napisał(a): Teraz? Rodzina Jakiś ten avatar inny i w ogóle. Sklonowało Cię Illuminati. Summon @Żarówa Kilogram też zero odzewu. Dziady leśne się wykruszyły. Heja! Ale kosmos, prawie 10 lat nie korzystałem aktywnie z Laba, nadrabianie i przeglądanie ITH to uczucie, jakby mnie ktoś kopnął w wehikuł czasu Edytowane 4 godziny temu przez Żarówa 1
JestemKotem 16 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 55 minut temu, Colicab napisał(a): Dałeś mi bana 8 lat temu na miesiąc! Kto od niego nie dostał bana, niech pierwszy rzuci kamieniem... 31 minut temu, Żarówa napisał(a): Heja! Ale kosmos, prawie 10 lat nie korzystałem aktywnie z Laba, nadrabianie i przeglądanie ITH to uczucie, jakby mnie ktoś kopnął w wehikuł czasu Heja Żarów
RyszardGTS 321 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 godziny temu, Colicab napisał(a): Musiał być pierd, bo dostałem PM tylko od @RyszardGTS i jestem, można mnie dalej czcić Colicab! mordeczko ty moja 1 godzinę temu, Filip454 napisał(a): W głowie Bono: "E to nie pisze iksde" Miał cwany plan... "ponabijam sobie postów i będę miał dłuższego" a tu TAKI CH 1 1
Pentium D 72 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 5 godzin temu, Jinx napisał(a): @Pentium D ty czekasz na zaproszenie żeby poudzielac się w tym wątku? 1
JestemKotem 16 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @Jinx Ty siedziałeś na IRCu, prawda?
Colicab 8 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Filip454 napisał(a): 🥱 Piszę tutaj "na laba czy to ja" Brakuje mi Twojego avka. MIŁY BYŁ 🌈🏳️🌈🦄 🥲 Zmieniłem, ale okrągły jest gorszy 1
RyszardGTS 321 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @Colicab No i elegancko, Colicab bez 65Wat to już nie to samo (może pokombinuj z wielkością avatara, albo chociaż samego napisu "65wat") (mój sierściach też się średnio wkomponował "w kółko", kiedyś to poprawię)
Jinx 7 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, JestemKotem napisał(a): @Jinx Ty siedziałeś na IRCu, prawda? Nie, z archeo to siedziałem na Borum
lewuS 16 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu jutro walę samobója, trzymajcie kciuki 1
JestemKotem 16 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 5 minut temu, lewuS napisał(a): jutro walę samobója, trzymajcie kciuki Mecz masz? 41 minut temu, Jinx napisał(a): Nie, z archeo to siedziałem na Borum Coś mi się kojarzy. Jeszcze nie pamiętam nicku, ale był Miłosz/Mikołaj któremu dałem jakiegoś starego laptopa
Żarówa 1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 10 minut temu, JestemKotem napisał(a): Mecz masz? Coś mi się kojarzy. Jeszcze nie pamiętam nicku, ale był Miłosz/Mikołaj któremu dałem jakiegoś starego laptopa Miomol?
lewuS 16 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 15 minut temu, JestemKotem napisał(a): Mecz masz? nie
Filip454 72 Opublikowano 2 minuty temu Opublikowano 2 minuty temu Ciekawe, czy mimol juž po transformacji, czy wybili mu to z głowy...
Rekomendowane odpowiedzi