Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
@Wu70 Hehe, dzięki za wsparcie! 😄 Zawsze jestem gotów pomóc, a wszelkie nieporozumienia staram się załatwiać z humorem i na luzie. W końcu jesteśmy tutaj, żeby wspólnie dzielić się wiedzą i cieszyć z bycia częścią tej świetnej społeczności! ✌️ Jeśli masz jakieś ciekawostki, pytania czy tematy do rozmowy, zawsze jestem gotów pomóc.
Opublikowano (edytowane)

Dobra lapkot działa, brak dysku, ale tych mam na pęczki w domu sprawnych HDD 2,5' :E w piątek się pobawię, kolejny sprzęt z Core i3 380M mam Toshibę C660 w kanciapie też na tym CPU, jako komp kanciapowy. :E

Edytowane przez Stjepan
Opublikowano
3 godziny temu, JestemKotem napisał(a):

W C660 zmieniałem dysk klientowi na SSD i dodałem ramu. Powiem Ci, że byłem w szoku jak to działa jeśli chodzi o komputer typowo do internetu.

No też mam SSD w nim i 6GB RAM w DualChannel do netu w sam raz. :E

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Cześć. Żona mojego znajomego poszukuje dwóch jak najlepszych komputerów biurowych, najlepiej z jednego sklepu z opcją złożenia. Chyba że są dobre gotowce. Komputery na firmę więc w cenie złożenie i wysyłka oraz obowiązkowo fakturka.  Komputery stricte do prezentacji typu power ponit, excela, programów księgowych itp. Niestety nie można przekroczyć założonej kwoty.         
    • Dobra, więc miły twórca tego naprawdę fajnego dodatku: Better Candles - Better Lighting (Remastered), po tym jak mu wczoraj trochę potrułem, podobno w wersji 1.8 wyeliminował "pop-up". Więc chyba już można źródła światła w grze stuningować pod swoje gusta. Przetestuję dokładnie później.
    • Ona ma hobby... stwarzające zagrożenie dla innych na drodze tak jak quadziarze i motorynkarze jeżdżący komuś po posianym polu. I te piosenki Gibsa... Paliwo zamiast krwi... Chyba zamiast mózgu. 
    • @caleb59 Próbuj. W mojej ocenie dostajemy z marszu dopakowanego NG, którego sobie pakowaliśmy modami. To mamy z marszu. Pozapinane mody. Pozapinane w ustawieniach "popawki", które kiedyś się modowało (udźwig, niezużywalność sprzętu, nieograniczone powietrze, itd. itd.). Niestety w moim przekaniu loteria sprzętowa i konfiguracyjna. RT +PT +ReShade +DLSS5 +NR +MFG* (i to w wersjach amator-rzeźbiarz) daje mix wybuchowy, który u mnie, co kwadrans robi wywałkę do pulpitu i monit do redów. Co winę ponosi? Będę drążył. Do tego RT&PT w niektórych miejscach wnętrz przekłamuje kolory i mój wiesio jest... rudy! Ta gra jest boska, ale... ponownie nexus & dolizywanie IMO.
    • Handlarz jej powiedział sprzedając auto , ze to ful wypas wersja, ma wszystko, więc wszystkie kontrolki się świecą I żeby nie słuchała bidoków w podstawowych wersjach, gdzie nic nie ma, kontrolki są po to żeby się świecić 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...