Kadajo 7 426 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Puść na 15-20 minut furmarka i pokaz no tutaj wyniki swojej karty. Zobaczymy jaka to anomalia. 2
caleb59 1 635 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia (edytowane) Moja pogarda jest na równie wysokim poziomie do tego oprogramowania jak do programistów gier. Edytowane 18 Kwietnia przez caleb59 1 1
ODIN85 3 507 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia (edytowane) 9 godzin temu, caleb59 napisał(a): Wam trzeba głowy przepastować. Pograłem 2h i delta to ~12*C. Mówię Wam, że to była jakaś anomalia - niedawno tak się złożyło, że grałem w cięższe gry typu TLOU 2, Assassyn Shadows, GTA 5 Enhanced, Wiedźmin 3, Cyberpunk 2077, Stalker 2 i żadna nie paliła w taki sposób karty. Lepiej dmuchać na zimne bo wymaganie gier będą tylko rosły. Edytowane 19 Kwietnia przez ODIN85
caleb59 1 635 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia 4h na liczniku i delta ciągle taka sama - max. 12*C, przeciętnie 10*C.
Reddzik 2 777 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia https://mp1st.com/news/two-years-after-launch-lords-of-the-fallen-still-isnt-profitable
Szambo 641 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Odpaliłem grę jakiś czas temu. Muszę przyznać, że gra jest naprawdę bardzo fajna. A kojarze tylko stękania na premierę. Może część bolączek wyeliminował patch 2.0. Jak dla mnie spoko opcja dla osób chcących spróbować soulslike. Jak dla mnie jest prostsza niż seria Dark Souls. 1
Rekomendowane odpowiedzi