Ciekawe obudowy PC na aukcjach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
Tego gniota nie da się uratować. Byłem rozczarowany rozwojem wydarzeń po około 40 minucie filmu. To co było na początku nie było dobre, ale było znośne, natomiast później dostaliśmy obrzydliwy slasher w wersji light. Argumenty głównego bohatera w dyskusji o religii z początku mogły się w jakimś stopniu podobać, natomiast im bliżej końca filmu tym głupsze i bardziej naiwne się one robiły. Potem był finał, tak głupi, że zrównał się poziomem z gniotami typu "Oszukać przeznaczenie" czy "Piła" właśnie. Czytałem wiele opinii, że to jest przegadany ale ambitny film, który zmusza do zastanowienia się nad swoim wyznaniem. Nie, ten film nie zachęca do żadnych przemyśleń, co najwyżej nad straconym czasem. Po około 40 minutach robi się z tego typowy film o psychopatycznym mordercy, do tego niepotrzebnie obrzydliwy. Grant zagrał świetnie, być może nigdy wcześniej nie dał takiego popisu aktorskiego, dwie kobiety grające jego ofiary też wypadły świetnie, ale fabuła była tak głupia, że tego filmu bym nie polecił nikomu nawet jakby Anthony Hopkins dał w nim oscarowy popis. Najlepszą antyreklamą jest to, że opis czy zwiastun zachęcił nie tylko mnie i sala kinowa była zapełniona w około 1/3 i całkiem sporo z tych osób wyszło przed końcem seansu. Sam nad tym myślałem, bo nie poszedłem do kina sam i od pewnego momentu było mi głupio, że to ja wybrałem ten film na wczorajszy seans. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Oczywiście, wszytko musi do siebie pasować wizualnie u mnie -
Przez lukadd · Opublikowano
To w UK się coś pozmieniało po wyjściu z EU? Pierwsze słyszę. Gwarancja producenta jest ich określoną usługą i dotyczy sprzętu, a nie np. pudełka, mogą ci odesłać w zastępczym. Jak komuś zależy na pudełku to lepiej na gwarancję nie odsyłać w oryginalnym, nie ma takiego obowiązku.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi