Skocz do zawartości

Hogwarts Legacy

azgan

Rekomendowane odpowiedzi

Ja coś tam pograłem, ale ta gierka na gtx970 już nie śmigała tak jak powinna, więc olałem, później jak był już nowy komp, to był AC Mirage więc nie było okazji, a wiadomo w co teraz gram, więc może w odległej przyszłości wrócę do tego tytułu, ponieważ lubię HP i nawet te stare gierki od EA ogrywałem jak nakręcony 

Kurde, początkowo spodobała mi się ta gierka, ale jak już zrobiłem wszystko w Hogwarcie to nudy. Nie cierpię tej mody na openworldy, ona już trwa zbyt długo i zbyt wiele gier na tym traci. Tak, moim zdaniem gry częściej na tym tracą niż zyskują, bo teraz w openworldach idzie się w ilość a nie jakość. Wolałbym żeby sam Hogwart był bardziej rozbudowany, było więcej ukrytych przejść i zagadek. A sam świat poza Hogwartem to mogliby ograniczyć do Zakazanego Lasu, Hogsmeade i może jakieś naprawdę bliskie tereny. Tutaj trochę przesadzili.

Gierkę przeszedłem. W sensie fabułę i wyczyściłem cały Hogwart. Zrobiłem też te ciekawe zadania poboczne, szczególnie te z Sebastianem. Reszty mapy nie czyściłem, bo to tak samo jakby czyścić pytajniki w nowych Asasynach.

Teraz jakoś mnie nie ciągnie żeby wracać. Nawet jeśli ma być 15h dodatkowej zawartości. Może kiedyś zerknę. Jestem ciekaw czy mają w planach kolejną grę z tego uniwersum. Mam nadzieję że tym razem bardziej dopracują sam świat.

Godzinę temu, Kelam napisał(a):

15h? Sporo, ale ciekawe jak to liczone jest:E.

Pewnie jakoś po chińsku, natomiast w cenie to będzie 1h=2$ :E

A ja tam lubię open worldy, aczkolwiek HL czeka w kolejce na kiedyś tam. Chociaż masz rację że jak jest duży świat a nie jest wypełniony zawartością to lipa ale znów jak jest napchany tak jak np Valhalla to też dla mnie źle. No chyba żeby było, że świat mega duży do tego mega dużo zawartosci ale ciekawej, wciągającej to co innego ale to raczej prędko nie ma co liczyć na takie gry.