Intel Xe-HPG - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
@MarvfSorry, ale jednak DLSS 4.5 M Quality, i Path Tracing przy 3440x1440 daje jednak lepsza jakosc obrazu, anizeli DLSS 4.0 Q + ray renos. Powiedziałbym nawet porównywalna z DLAA 4.0. Brak ghostingu za jadacym samochodem itp jest jednak lepszy. Chociaz nie perfekcyjny. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Znalazłem stary screen z Ryzenem 5600x w Cyberpunku. Ryzen 5600x był ustawiony na auto, nic w nim nie grzebałem, to było normalne że tyle ciśnie. Cyberpunk Znalazłem innego screena, z ~78W w Cyberpunku- wszystko zależy od wykorzystania, tutaj aż 79%. Ryzen 7700, którego mam obecnie, ciągnie nawet 85W. Co do idle, aktualnie 24W, maks zanotowany to 87W. Robione były shadery w gierce. Nie pamiętam ile ciągnął mój stary Ryzen 5600x ale obstawiam, że też dużo, Ryzeny tak mają, tak samo jak z tym boostem. -
Przez lokiju · Opublikowano
Według grupkowych znawców podwyżki nie dotyczą DDR4 ale wszystkie znaki na niebie pokazują co innego ale syndrom wyparcia działa mocno. Tym bardziej, że teraz wzrasta zapotrzebowanie na DDR4 bo Asus już odpalił produkcje płyt i mówi się, że AMD rzekomo ma wrócić do produkcji procesorów 5700X3D i 5800X3D do tego plotka mówiąca o powrocie RTX'a 3060. Można powiedzieć, że się mocno cofamy w rozwoju i AM4 wiecznie żywe. -
Przez NotQuite · Opublikowano
Ale jakich specyficznych Ładne widoczki, czasem jakieś zagrożenie, ogólnie jak się sam nie ładujesz w truble to luzik jest...a tu nagle wieloryb czekoladowy cię atakuje A musisz dojść omijając duchy przez grań bo czeka na ciebie gość co chce kasetę vhs z teledyskami i nie możesz go zawieść. Popatrz sobie na głównego bohatera, on sam nie czai ni w ząb co się dzieje, ale dalej idzie w krzaczory, bo trzeba -
Przez bleidd · Opublikowano
Yyy w zasadzie to właśnie tak chce, stąd też chcę dopakowaną wersję żebym za chwilę nie stwierdził, że w sumie to brakuje mi tego czy tamtego.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi