W pewnym stopniu tak. Masz ten promil ze stwierdzoną dysforią. Dalej autentycznych zboczeńców... Czy żeby było poprawnie politycznie - autoginefilów i "transsetterów".
Ten wzrost liczby osób identyfikujących się jako LGBTQ to nie skutek większej ilości urodzeń homoseksualistów czy transów. To efekt tego jak szeroki jest obecnie parasol tego terminu. A przecież panuje kult indywidualizmu i każdy chce być unikalny.
Jestem niebinarnym, two spirit. Co to znaczy w praktyce? Kompletnie nic. Mowa trawa. I tak wszystko sprowadza się do jednej z trzech orientacji i dwóch płci biologicznych.
Wgrałem moda na walkę i akurat ropucha z kanałów miałem na wyzwanie i później tego czarownika z Ofiru. Czy system walki nie jest teraz jak by to ująć "zmieszany" jako zarazem słabe i mocne ciosy ? Wiedźmin dwa razy z rzędu uderzał od góry i rozmontował gościa na amen Fajne, zostawiam Dzięki.
Ludzie po socjologii nie powinni się wypowiadać o wymieraniach (Big 5), czym zajmuje się paleontologia (wiec poddziedzina geologii).
Od wielu lat mówi się ze nasz gatunek jest na ziemi w sztuczny sposób podtrzymywany przez jego samego.
Gdyby nie nauka i technika wymarlibyśmy razem z mamutami którymi notabene się żywiliśmy. Uratowało nas rolnictwo.
Masz na myśli co? Jeśli grasz w party to liczy się bonus tej osoby, która zabiła mobka.
@userKAMIL
Kolejny mały tip bonusy po zabiciu najłatwiej sprawdzić sobie na skillu(G), otwierasz zakładkę ze szczegółami i tam masz podaną dokładną sumaryczną wartość jaka jest dodana do dropa po zabiciu.
@Slayer
Oczywiście, że tak. Robiło się MF runy w D2 do oporu. Mało tego w PoE item rarity i quantity było tak przegięte w pewnym momencie, że całkowicie to wywalili z gry. Wszyscy myśleli, że skoro dodali w PoE2 znowu, to zbalansowali... Mhm, nie. Nadal jest mega dobre. No ale wszyscy oczywiście na YT i streamach skupiają się na jak najwięks zym dmg, najszybszym czyszczeniu map, więc dopiero teraz ich olśniło, że może warto przetestować.... I cóż za niespodzianka.
Rekomendowane odpowiedzi