Ja jednak ciągnę tego Silent Hilla, podoba mi się, wróciły stare dobre wspomnienia 😀
No i na spontanie kupiłem słuchawki. Chwilę poczytałem i pojechałem po Steelseries Nova 5P. Bo horror, ale też inne gry jeśli chodzi o udźwiękowienie naprawdę stoją pod tym względem dobrze, immersja też znacznie lepsza. Ale to głównie przez to, że musiałem na soundbarze głośno ustawić dźwięk, aby słyszeć całe tło, które towarzyszy grze, w codziennym harmiderze przy małym dziecku i tak nie zdawało to egzaminu, wieczorem też mimo wszystko dość głośno trza było mieć, ale znowu jak subwoofer nie pier... to aż bombki na choince się trzęsły
No raczej kupił xD, pewnie używke, z grami w pakiecie. Ogólnie w zależnosci od versji FATa to sa najcichsze konsole. Z racji wiekszych gabarytow i lepszego chlodzenia, kultura pracy FATa znacznie przewyższa slima, energetycznie to samo, troche wiecej miejsca na biurku, jest blueray. Całkiem spoko wybór.
Jemu jak sądzę chodziło o to, że dwa lata temu NVIDIA nie pokazała karty z segmentu xx70 podczas pierwszej zapowiedzi.
Natomiast porównywanie tych 2 premier nie ma moim zdaniem sensu, ponieważ na 4090 nie trzeba było czekać do stycznia 2023.
Rekomendowane odpowiedzi