Intel Xe-HPG - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@Kadajo Nie słyszałeś cewek w tuf 4090. Kto tego nie słyszał ten nie wie co to głośne cewki. Nigdy nie słyszałem czegoś tak okropnego, z tak dziwną charakterystyką... To po prostu wchodziło Ci w mózg. -
Przez Send1N · Opublikowano
Uważaj żeby fluctusy nie zaczęły "dziwnego dźwięku" wydawać jeżeli masz aio na topie i pracują w poziomie, u mnie przykładowo się tak stało z jednym, tylko w pozycji pionowej pracuje normalnie a jak przełożysz do poziomej zaczyna się stukanie Co do samego szumu powietrza który wytwarzają to masz racje są to głośne wentylatory a szczególnie na ssaniu np w pull na chłodnicy to dopiero jest odkurzacz -
Przez Art385 · Opublikowano
Katuje właśnie FFXVI i co prawda jest to tylko FSR3.0 quality ale 1440p do 2160p wygląda doskonale. Tak powinno się implementować FSR a nie tak jak to zaimplementował CD Projekt Woke -
Przez Godlike · Opublikowano
Najprościej to zalozyc hasło do konta użytkownika tylko bez uprawnień admina, nastepnie zrobic plik wykonywany w notatniku o treści: shutdown -s -t xxxx (zapisac go jako np wylaczpc.bat) Gdzie xxxx to ilosc sekund po których upłynieciu komputer sie wyłączy, nastepnie ustawiamy sobie w harmonogramie windows ze po kazdym zalogowaniu użytkownika ten skrypt nam sie odpala i gotowe (mozna zdefiniowac dla którego użytkownika po zalogowaniu ma się odpalic) , zalogujesz dzieciaka do konta skrypt sie wywoła i np po 2 godzinach komp sie sam wyłączy i koniec grania -
Przez Send1N · Opublikowano
Ja właśnie w tym okresie łyknąłem 6950xt za 2900 i z karty po dzień dzisiejszy jestem zadowolony, uważam że to dobry zakup bo w takiej kasie miałem wtedy tylko zwykłą rtx 4070 lub używkę gtx 3080 które były znacznie słabszymi kartami, ciężko schodziły bo to nie jest karta "plug and play" + dochodzi strach po czytaniu internetów na temat radeonów i zwykły kowalski że tak powiem który kompletnie nie jest w temacie z miejsca skreśla taki zakup.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi