Qrdello 1 255 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Jak możesz mu wcisnąć SOS to tak bym zrobił. Podobne dropy odczuwałem zarówno na ROGu jak i na Legionie na Win11. Po przerzutce na SOS literalne 0 problemów. Także ja zdecydowanie polecam.
galakty 5 169 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Dopiero ogarnąłem, że można streamować PS5 na SteamOS, chcę sobie spróbować czy GT7 da się fajnie ogrywać, do online mam 27" OLED i kierownicę, ale karierę lubię na padzie śmignąć i wtedy na kanapę mógłbym iść
Dudzio 14 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Co ciekawe, nieoficjalna apka do streamowania (chiaki-ng) chodzi dużo lepiej i stabilniej niż oficjalna apka od sony (remote play). Klasyczne Sony
kanon7 820 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia https://www.ppe.pl/news/421010/wadliwa-aktualizacja-psuje-lenovo-legion-go-szokujacy-ruch-producenta.html
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia Największą głupotą jest rzucanie się jak reksio na szynkę na jakąkolwiek najnowszą aktualizację. I to nie ważne na jakim sprzęcie . Ale spiedzielić coś aktualizacją i chcieć kasę za naprawę to trzeba też mieć tupet
galakty 5 169 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Myślę sobie po co aktualizować BIOS na handhdeld, a to wersja z Windowsem...
Rekomendowane odpowiedzi