-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@RTX5090 Premiera intela to był żart roku, do dziś się zastanawiam co ich podkusiło do takiego wyskoku, skoro kwiecień był pół wcześniej lol. Tutaj AMD ogarnęło temat i mamy mega kozacki procek. Mega wydajność i wreszcie kultura pracy - tempy, odprowadzanie ciepła poprawione. Zresztą, co tu klepać, procki schodzą na pniu i nigdzie ich nie ma. Ludzie ewidentnie są zajarani serią 9xxx3d co widać nie tylko na tym forum, po prostu chcą się tym też pobawić. Sam siedzę na 14900K ale pewnie już nie długo bo ciekawsze wydaje mi się to co robi na dzień dzisiejszy AMD - i to pomimo że prawie całe życie miałem Intele. -
Przez Marcusfff · Opublikowano
Wypada mi znów bardzo podziękować za kolejną porcję solidnej wiedzy! Dziś zamawiam resztę gratów. Wezmę Octo że względu na sterowanie fanami. Lubię mieć w budzie czysto i to zawsze miałem dosyć rozbudowane właśnie ze względu na porządne nadciśnienie. OC i UV jestem świadom, ale kompletnie nie wiedziałem jak przekłada się to na układy LC, także dzięki za szerokie omówienie. W praktyce sprawdzę jak wydajny i głośny jest układ i będę wprowadzał zmiany pod docelową kartę. Tester był już przewidziany a z ilością płynu mnie zaskoczyłeś i oczywiście, zastosuje się do rad. Czuję się już przygotowany do budowy i reszty zamówień. Zanim spłyną wszystkie klocki i zacznę montaż jeszcze chwila minie. Chciałbym jednak uruchomić nowego kompa na przełomie listopada i grudnia. Budować na spokojnie, w ramach czasu wolnego. Postępami będę dzielił się tu lub założę w temat w worklogu. Nie wykluczam jednak, że jakieś wątpliwości mogą się jeszcze pojawić, ale widzę, że mam na kogo liczyć. Jeszcze raz serdeczne dzięki! -
Przez kekeke · Opublikowano
Jeśli płyta dociągnie do tego czasu to za 2 lata w B650m hdv m2 dam 32 core jeśli wyjdzie. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
On sie po prostu boi przyznac, ze lubi wycieczki do Bieszczad A taki spokoj tu byl... -
Przez Kakarotto · Opublikowano
Nie musisz być taki skromny. Twoje dzieła przykuwają wzrok i nic tego nie zmieni. Ta "rdza" się świetnie komponuje z zielonym płynem. Oczywiście nie mówię, że inne dzieła są jakieś gorsze, po prostu każdy ma różne gusta.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi