Co polecacie do Radeona RX 6900 XT, rozmyślania o zmianie platformy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Ogider · Opublikowano
zdziwiło mnie że w black nie mogę przekroczyć wyraźniej 300W. a w nomad to samo ustawienie leci 370W i różnice wyników. -
Przez MarioDee · Opublikowano
Moje pamiątki w trybie Expo też mają 1.4V (6000 MT/s, 28-36-36-68). Pozacieśniałem niektóre timingi, podniosłem prędkość do 6200 MT/s, plus FLCK do 2167MHz. Wszystkie napięcia poobniżałem, z wyjątkiem SOC i VPP. Podczas testowania stabilności w TM5 anta extreme miałem napięcia VDD 1.36V, VDDQ 1.11V, VDDIO 1.15V i było stabilnie przez 4 godziny testu. Tak samo 1 godzina w Aidzie. Dla pewności jeszcze podbiłem te napięcia o kilka oczek w górę. Więcej chyba nie ma sensu nic z nich wyciskać. -
Przez Filip-5682 · Opublikowano
Dzisiaj przyszła nowa karta graficzna Intel ARC B580 Wszystko na domyślnych. Nie wiem czemu karta sama przyspiesza do 2850MHZ, jak mam 2670MHz. https://www.3dmark.com/3dm/133453885 -
Przez sovas · Opublikowano
Tu była mowa o Time Spy i dziwnych rozjazdach. case1: 5090 - 48k 9800x3d - 16k case2: 5090 - 41k 9950x3d - 15k Spora różnica, dziwne. @Ravenik Sprawdź jeszcze w biosie, czy masz wyłączony Game Mode dla x3d i TDP limit. Może stąd niski wynik CPU. A GPU to nie mam pojęcia. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Ja Wam mówię że tutaj się jeszcze jakaś szopka odwali, albo z wyrokiem, albo spierdzieli jeszcze gdzieś indziej
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi