AiO 360 pod AM5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez CzerwonyJohn · Opublikowano
Wyraźnie było napisane że miga się i kombinuję był nie płacić podatków co portalu nie czytacie tak mu słodzicie jak nie wiem co,on mnie ni ziębi i grzeję. A wy mu tak w tyłek się pchacie jakby wam kase dawał. -
Przez Adikon · Opublikowano
Daj znać tutaj czy coś pomogło 😉 Ja też miałem kupić konsolę...tylko niestety w przypadku simracingu PC jest lepsze, ale widocznie nie z AMD jak większość twierdzi. -
Przez Tankietka · Opublikowano
Ja też to mam, mniej lub bardziej: "in every game i played i had random frame spikes. the stutter was very noticible and was annoying. the spikes happen when entering a new scene or for example a random explosion and the game would stutter. if you`ve experienced this you know what i mean." Jeszcze raz kupię nowe gpu jeśli nadal to będzie to wracam do konsol już na stałe. Lepsze 30 klatek niż ciągła stop klatka podczas doczytki w locie. To nawet widać w oficjalnych materiałach twórców. Ciężko stwierdzić która gra to ma z winy naszego kompa a która lipnej optymalizacji. -
Przez tgolik · Opublikowano
Jesteś bardzo agresywny, nie chcę się z Tobą wdawać w dyskusje, ze względu na to, że masz twarde, konserwatywne, nietolerancyjne poglądy na różne sprawy i próbujesz swoje prawdy objawione forsować i narzucać innym. Dlatego ograniczam się do emotek. Tak było na PC Labie, bo i tam nie trawiłem Twoich wypowiedzi. -
Przez Adikon · Opublikowano
Będę informował tutaj jeśli coś znajdę 🙂. Nie ma dnia, żebym choć chwilę nie szukał rozwiązania, bo na gry już nie mam czasu ostatnio 😅
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi