galakty 3 332 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Podobno znowu przerobili fizykę dla GT3 oraz F1, jeszcze nie testowałem, może w końcu GT3 się nie ślizgają w każdym zakręcie...
Dominix 405 Opublikowano 18 Lipca Autor Opublikowano 18 Lipca Ostatnio dolaczylem do ligi co ma wyscigi we wtorki i czwartki. Takie jezdzenie bez spiny, rozne auta i tory. Jak ktos ma a nie ma z kim jezdzic to moze dolaczyc. Wczoraj mielismy 2 wyscigi sprinterskie i dosc intensywnie bylo
galakty 3 332 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca Jakbym miał DLC to bym wpadł, ale szkoda mi kasy na AMS2 już
Dominix 405 Opublikowano 18 Lipca Autor Opublikowano 18 Lipca (edytowane) My bez dlc jeździmy z tego co się orientuję, a nawet jakby jakieś dlc bylo to tylko musisz mieć z autami. Torów nie trzeba mieć. Edytowane 18 Lipca przez Dominix
galakty 3 332 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca Pomyslę, na razie w LMU siedzę mocno, ale AMS2 cały czas na dysku siedzi Dopóki EVO nie będzie miało sensu to w nic innego nie gram.
Dominix 405 Opublikowano 18 Lipca Autor Opublikowano 18 Lipca To będziemy jeździć od następnego czwartku i obecnie głosujemy co ma być.
galakty 3 332 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca Straszny stutter mam po aktualizacji, grać się nie da.
Dominix 405 Opublikowano 18 Lipca Autor Opublikowano 18 Lipca zobacz czy ta ostatnia opcje masz wlaczona, jak tak to wylacz i powinno byc ok.
galakty 3 332 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca (edytowane) Wyłączone mam. Spróbuję jutro ponownie, może musi przeładować coś w tle. Spróbowałem dziś Porsche GT1 i chyba faktycznie poprawili fizykę, nawet ciut za mocno bo tarki na Imola dają w kość Edytowane 18 Lipca przez galakty
Dominix 405 Opublikowano 29 Lipca Autor Opublikowano 29 Lipca https://forum.reizastudios.com/threads/automobilista-2-july-2025-development-update.35356/
galakty 3 332 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Fajnie że wspierają jeszcze GTE, LMU niestety (albo i stety) skupia się na obecnych sezonach WEC i już mało sesji online z GTE robią, a taki 911 RSR czy Aston brzmiały genialnie... No i szkoda że AMS2 nie jest tak popularne na LFM, kurcze. Do jazdy jakimiś retro/DTM to idealna pozycja.
Dominix 405 Opublikowano 30 Lipca Autor Opublikowano 30 Lipca Więc zapraszam na wtorki i czwartki Nie ma tyle ludzi by codziennie o każdej porze mieć pełne lobby, ale do okazjonalnego grania jak najbardziej, można wtedy w coś innego pograć. Do tej grupy co dołączyłem jest nas zazwyczaj ponad 10 osób, dla takiej jazdy czysto 4fun wystarczy. Wczoraj było nas chyba 14 a to tylko takie treningowe jeżdżenie przed czwartkiem.
Dominix 405 Opublikowano 30 Lipca Autor Opublikowano 30 Lipca Jak ktos ma AMS2 i jest chetny dolaczyc na czwartkowe sciganie to zapraszam na ich discord: https://discord.com/invite/PENuzK2H Wtorki to takie treningowe sesje. Krotkie kwale i potem 3-4 krotkie wyscigi autami na torze jaki bedzie w czwartek, po tym organizowany jest mix, 2-3 wyscigu roznymi autami, wczoraj bylo cos takiego, Wtorki zaczynamy o 20:10 czyli u ciebie 21:10 i tak do mniej wiecej 22+ Czwartki lobby startuje o 19:30 UK time, czyli 20:30 u ciebie. Najpierw jest 45min kwali a potem zaleznie od tygodnia albo jeden wyscig 40-60min, albo dwa wyscigi 20-25min (w tym wypadku przed drugim wyscigiem jest 5min kwali) Wymagane jest byc na DC, tak zeby jak cos sie dzialo mozna bylo powiedziec, przeprosic itd. To jest jazda 4fun a nie pocenie Ale staraja sie jakos utrzymac to na poziomie. 1
galakty 3 332 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Ło panie, fajnie ale o tej godzinie to ja jedzonko, serial i do spania
Rekomendowane odpowiedzi