Bug Win 11 24H2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Suchy211 · Opublikowano
Tak naprawdę trzeba poczekać 5-10 lat aby zobaczyć co z tego wyszło. Zlikwidowanie nieefektywnych stanowisk pracy zawsze na plus. Pieniądze będą na coś innego. Rozwinięty aparat urzędniczy jest potrzebny w krajach rozwiniętych, aby docelowo zajmował się takimi strawami jak zielony ład, ETS, zaimki i takie tam. A w drodze do tego jest jeszcze całą skala szarości rzeczy na które zapotrzebowanie zgłasza społeczeństwo wraz z poziomem rozwoju kraju, od rzeczy bardzo ważnych, do ważnych coraz mniej, ale i tak procedowanych bo są na to pieniądze. Oczywiście odbieranie ludziom pracy jest smutne, ale jak system jest niewydolny nie ma innej opcji jak przesunięcie pieniędzy z sektorów nieefektywnych do efektywnych. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Jak człowiek czyta o tych wszystkich „problemach” temu wywala, tamtemu coś nie wczytuje. Spadki FPS do 15 i można tak wymieniać bez końca. Kolejna gra i kolejny raz tylko utwierdza mnie to w przekonaniu, że albo TOPka PC albo konsola. Nie pamietam już kiedy miałem problemy z grą na premierę. A nie w sumie to pamietam ostatni Hogward na 3090TI były spadki klatek. Poleciałem na drugi dzień do sklepu wymienić kartę i znowu wszystko wróciło do normy. Niestety czy to komuś się podoba czy nie to tak ten gamingowy świat dziś funkcjonuję. -
Przez Mpro · Opublikowano
Zdecydowałem się na i zaraz chyba zamówię https://www.x-kom.pl/p/1290223-laptop-15-16-gigabyte-aorus-16x-2024-i7-14650hx-32gb-1tb-w11x-rtx4070-165hz.html#Specyfikacja Czy to dobry wybór? Podobno ma super matrycę, 32GB RAM, RTX 4070... dziwną rozdzielczosć 2560x1600... chyba same zalety? -
Przez Phoenix. · Opublikowano
To juz tylko na PS6 i nowym Xbox bo na PS5 i XSX to bedzie niegrywalne Mogliby nie wydawac tej gry wgl na stary gen ale byc moze sie tak stanie, zeby nie powtorzyc "sukcesu" cyberpunka na ps4. -
Przez Mar_s · Opublikowano
Daj mi tego 4090 na tydzień to rozwalę ich wszystkich
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi