Kryptowaluty - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
Pomimo tego, że każda warstwa PCB musi być połączona tulejką. -
Przez skypan · Opublikowano
Ciekawe czy jak skończą Wieśka 4 będzie już UE6 ? -
Przez nosilence · Opublikowano
Jak to tlumaczysz ze na moim wzroku TV Samsung neo qled z podswietleniem miniled przyzwyczaił mi sie wzrok w nieco ponad miesiac, a z monitorami czy to miniled czy led czy oled mam problemy mimo uzytkowania OLEDa już 2 miesiące -
Przez sideband · Opublikowano
GV100 to klocek z HBM nie skierowany dla graczy także nie biorę pod uwagę takich GPU. PCB GB202 jest większe wynika ze znaczniej większej ilości połączeń między pamięciami, a GPU. G6 180balls, a G7 266balls + 4 dodatkowe kanały. Tak czy inaczej każdy chip, który będziesz śmigał z G7 będzie miał większe pcb. Chyba, że ktoś na siłę będzie próbował ogarnąć chip na mniejszych kulkach, ale w to wątpię. Poza tym nikt nie pisał, że w późniejszym czasie prócz kostek 3GB będą dostępne również 4GB. Także będzie można ogarnąć przy 256bit aż 32GB, a jak ktoś się uprze to i 64GB. -
Przez deymi4n · Opublikowano
Okej, dziwna sprawa. Chciałem kupić nowy kabel DP, ale nigdzie nie mogłem dostać stacjonarnie więc podłączyłem monitor pod HDMI i mam nawet opcję 144hz. Być może to właśnie mój kabel DisplayPort jest uszkodzony lub któreś wyjście, ale jeśli już to zakładam, że to od monitora bo w karcie mam trzy DP i na wszystkich działało tak samo.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi