Zhakowane konto Steam
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Afasz · Opublikowano
Za 1700 kupiłem 9800x3d w wersji box i spokój z gwarancją mam w razie W. Jeszcze tylko płyta i cooler. -
Przez miro · Opublikowano
tu nie chodzi o tych co coś mają, a o tych co będą składać, już mam zapytania o " na gwiazdkę " za chwilę będzie po komuniach i będzie kupa... taki co ma 5700x3d czy 5800x3d ciągle jak się zakręci to bezkosztowo przejdzie dużo wyżje, ale nie o tym. może ciężko to zrozumieć, ale nie każdy tylko gra, pomijając że dla wielu konsola to zło.. sa tacy którzy po prostu kompa potrzebują do pracy, niekoniecznie zarobkowej, w czasie krypto odpalił integrę i tyle, wszystko działało, a teraz li[pa.. a ci co szukają ddr4 używek, to czasem lepiej wyłapać całą używaną skrzynkę, potrafią jeszcze wystawić całego kompa na jakimś 2600/3600 b450 za tyle co same pamięci są warte, ale to się szybko skończy.. to co pisałem, chodziło tylko o klikalność, podnieśli wszysy statystyki sklepu i tyle z kartami robili to samo, terg.. pochwal się jak już je będziesz miał w domu, bo teraz to patykiem na wodzie pisane -
Przez caleb59 · Opublikowano
A co mam się nie cieszyć, chociaż nie muszę kombinować jak koń pod górkę jak panowie z 4K.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi