Ogólnie o pastach termoprzewodzących
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Bo się nie znają Zresztą dzisiejsze "4k" to często DLLS, a jak wyżej w KCD2 przy DLSS-Q mam rendering z 1440p. -
Przez Doamdor · Opublikowano
Na Z690 nowy bios trochę pozmieniał, na B650 biosu nie ruszałem, ale przydałoby się w końcu zrobić aktualizację i sprawdzić inne pamięci jakie timingi ogarniają. Przesiadka na 9600X w 4K odczuwalna? -
Przez Wu70 · Opublikowano
Spokojnie złapiesz poniżej 2000zł, raczej nie ma sensu przepłacać za droższe modele z tą samą matrycą (chyba że ma mniej Hz). G6 był dopiero co za 1799zł i to w wersji 360Hz. https://www.pepper.pl/promocje/monitor-gamingowy-odyssey-oled-g6-27-360hz-qhd-g60sd-ls27dg600suxen-samsung-sklep-dla-edukacji-pko-bp-1184712 G5 180Hz jest jeszcze 100zł taniej ale raczej bierz coś 240Hz (albo wyżej) żebyś nie żałował za pół roku, różnice cenowe są małe. -
Przez lukadd · Opublikowano
No to moja sztuka jakaś wybrakowana bo tempy mega wyższe, mega mało prawdopodobne, ale chyba, że coś z tą pastą MX-6 faktycznie jest nie ten teges Sprawdzę jak przyjdzie Kyronaut od nowa. -
Przez Kartofel · Opublikowano
Przecież pisałem że są (: Zwracam uwagę na braki / absurdalne ceny 14400 i innych modeli z iGPU. prawdziłem na
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi