Ogólnie o pastach termoprzewodzących
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Adikon · Opublikowano
@maxmaster027 sam trzymam zegary trochę poniżej stock, czyli tak jak pisałem 950mV, 2700 zegar i +500 pamięć. Później to tylko kilka FPS więcej. Tak samo z CPU robię . Dawno temu OC miał dużo większy sens Moja karta ma ten minus, że nie zejdziesz poniżej 30% wentylatorami i dopiero w idle się zatrzymują, a do najcichszych nie należą (dobrze chłodzą, więc coś za coś), więc tym bardziej wolę UV OC daje najwięcej w syntetykach, czyli standard -
Przez lukadd · Opublikowano
@maxmaster027 Nie jestem w UK, ogólnie bywam i bywałem w wielu krajach Europy i świata. Obecnie mieszkam w DE. A te wrzuty i różne wysrywy na X'ach i innych mediach, jeśli chodzi o większość to daj spokój, szkoda czasu na pierdoły. Media są posrane dzisiaj, masa syfu i bzdur często nie mająca wiele wspólnego z realem Odklejęcy są wszędzie. Ale to nie temat na takie rozmowy i więcej już nie wklejaj takich wysrywów w wątach temu nie poświęconych Bo inaczej sam będę musiał dać ci bana. -
Przez maras2574 · Opublikowano
No to była miazga No Pani strateg w RB póki co nie ma sobie równych -
Przez Pentium D · Opublikowano
A ją tę kartę za shrouda łapałem i przenosiłem To jakaś grubsza akcja bo więcej osób tam się zgłasza. To nie śrubki tylko te kołki w które się wkręca śrubki poddają się i łamią -
Przez DrAdi · Opublikowano
Ja mam identycznie, ale chodziło mi bardziej o lagi na klawiaturze.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi