Dark Souls 3 Remaster
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Grolshek · Opublikowano
Czerwona strona kusić cię będzie... -
Przez skunRace · Opublikowano
@Above ale wiesz, że te 14GB to jest alokacja pamięci i to nie znaczy, że tyle potrzebuje. Akurat BF6 śmiga identycznie na 5060Ti 8GB vs 16GB w 1440p i to bez DLSS z takim samym minimalnym fps. https://www.techpowerup.com/review/battlefield-6-performance-benchmark/5.html VRAM usage looks very high at first, we saw 12 GB—at 1600x900, 13 GB at 1080p, 16 GB at 4K with frame generation. This is with the HD texture pack installed though, and it seems the engine really likes to fill up as much memory as possible, only trimming unused data rarely. Our benchmark data shows the 8 GB vs 16 GB VRAM doesn't make a significant performance difference at 4K, lower resolutions are fine. At lower settings, you will be able to run with a 6 GB card, even at 1440p. https://www.techpowerup.com/review/battlefield-6-performance-benchmark/8.html Później ludzie błędnie piszą, że 16GB dzisiaj to już do 1440p prawie na styk, bo nie rozróżniają alokacji od rzeczywistego zapotrzebowania -
Przez Grolshek · Opublikowano
Nie ma złych kart. Są jedynie źle wycenione. Ta twoja pierdziawka to świetna karta za 1500pln powiedzmy. Tyle jest warta. A że jest słabo wyceniona to już ja na to nic nie poradzę. -
Przez Send1N · Opublikowano
Widocznie sam pad nie do końca jest lekarstwem na tego laga i dodatkowo trzeba się odurzyć alkoholem -
Przez hubio · Opublikowano
audytor powinien iść w ten temat. Gwarantowane 2x wyświetleń. Założyć maskę jak to teraz robi, założyć obleśny strój i sobie tak spacerować koło placów zabaw albo jakiś boisk gdzie dzieci ćwiczą w strojach sportowych. I jeszcze tak namiętnie się na nie gapić. Oczywiście nie na terenie szkoły tylko z zewnątrz, a na placu to może sobie siedzieć ile chce bo żaden przepis nie zabrania tego W sensie prawnym jak mamy się tak trzymać wykładni fan(ów/atyków) audytora to żadna podstawa do legitymowania bo przecież nie popełnia żadnego wykroczenia. Mogę się gapić na dzieci na placu zabaw ile chcę (o ile nie mam sądowego wyroku zakazu zbliżania się do placów zabaw ) .Natomiast w sensie odbioru społecznego duży sprzeciw i słusznie bo jakiś pdf może sobie obserwować dzieci w wiadomych celu. Choć z reguły to raczej się ukryje, ale 99% ludzi myśli prosto. Może się mylę, ale chyba w USA w niektórych stanach jest zakaz przebywania w pobliżu placów zabaw i szkół dla osób postronnych.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi