Dark Souls 3 Remaster
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez jagular · Opublikowano
Oj bym się nie zgodził z kilkoma tezami powyżej: gdyby praca fizyczna wystarczała, to byśmy nie widzieli grubych operatorów maszyn, magazynierów czy kopaczy rowów, prawda? Praca na stanowisku 'fizycznym' nie jest gwarancją. Druga sprawa: bieganie dla początkującego, z otyłością, lub nadwagą to fast track do kontuzji (kolana, biodra itd) i zniechęcenia się. Nie mówiąc już o elemencie, o którym zapominają chyba wszyscy, którzy planują aktywność na zewnątrz: co, jeżeli pogoda nie dopisuje, a trzeba zrobić aktywność? Moja propozycja: stacjonarny rowerek spinningowy, nawet taki składany. Olać w nim jakieś programy, bajery i inne liczenie kalorii, bo to bzdury. Niech będzie solidny i niech ma ręczne ustawienia oporu, to wystarczy. Można sobie coś tam włączyć na np. tv i robić kalorie, a do tego kardio i wzmocnienie nóg. -
Przez lukadd · Opublikowano
Ja mam 28h, jestem w Sukhothai. Ogólnie zero śpieszenia to moja ostatnia gra w tym roku przed urlopem. Egipt i Watykan wszystko mam na 100% zrobione. Każda fotka i każda notatka. W zasadzie już czuję się w tej grze jak na urlopie A tu fotka jakiejś małpy, tam ktoś zrywa daktyle, dalej piramida, sfinksy i dzikie węże Na każdym kroku jest gdzie zawiesić oko. Giera petarda. -
Przez Crew 900 · Opublikowano
Patrzac po ocenach gry to nie musieli -
Przez eciepecie · Opublikowano
luk21pl niestety nie pomogę bo jeszcze w Indianę nie gram -
Przez Gret · Opublikowano
Panowie od QD-OLEDów 3gen nigdzie nie widziałem info o rozrywanych pixelach/vertical bandingu a tu się okazuje że to norma w tych panelach ale nikt o tym nie wspomina?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi