Jaycob 107 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu https://tech4gamers.com/dark-souls-3-remaster-report/ Nie wiem, po co ten remaster, jak dla mnie nadal wygląda bardzo dobrze. Już lepiej jakby zremasterowali poprzednie Dark Soulsy albo AC.
AndrzejTrg 125 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) DS1 dostał rematera, DS2 SoftS to też można chyba tak traktować. Do tego są mody, ale Ja się poddałem przy nich. A co to tego rematera bez sensu, no chyba że dla konsolowców aby ograli sobie w 60 fps i wyższej rozdzielczości, choć może to śmigało w 60 fps? Dawać mi Bloodborna, ale tak nie trzeba się spieszyć w przeciągu roku może być 🙂 Edytowane 2 godziny temu przez AndrzejTrg
Jaycob 107 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Na PS5 lata to w "4k"@60fps.
AndrzejTrg 125 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) To już całkowicie niezrozumiała sytuacja. Chyba że to jakiś przedsmak przed Bloodbornem na PC 🙂 Edytowane 2 godziny temu przez AndrzejTrg
Jaycob 107 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Niestety, ale FS nie ma praw do Bloodborna, także nie mają nic do powiedzenia. Zobaczymy, na razie to jakieś info randomowego "insajdera".
AndrzejTrg 125 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu No właśnie to jest najgorsze... Może sobie kiedyś tam sprawię PS aby sobie ograć BB i Demon Soulsa. Ten news lekko śmierdzi fejkiem, ale w tych czasach to trudno takie przecieki określić czy fejk czy prawda. Producenci stali się strasznie pazerni jak najmniejszym kosztem.
Rekomendowane odpowiedzi