Jaycob 138 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 5 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Głosy graczy to tylko 10%. To bez sensu. Przecież jak takie IGN będzie w jury, to oni nie dopuszczą, aby Stellar Blade czy Black Myth coś wygrało.
AUTO 1 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Mnie w kategorii najbardziej oczekiwanej gry zdecydowanie brakuje Kingdom Come Deliverance II. Co do gry roku to choć uważam, że dwa lata temu Elden Ring zasłużenie wygrał, a DLC jest świetne to jednak dodatek do gry nie powinien zostać nigdy nominowany do miana gry roku i jeśli wygra to stworzy to niebezpieczny precedens. Dla DLC roku powinna moim zdaniem powstać osobna kategoria. Nawet w przypadku remaków mam wątpliwości czy i tu również nie powinno być osobnej kategorii (bez możliwości nominacji do tytułu gry roku), ale to już sprawa bardziej dyskusyjna. 1
skypan 8 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu A są kaszany roku ? Było by ciekawiej.
Phoenix. 192 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 18 godzin temu, Element Wojny napisał(a): A gdzie Stellar Blade ? Fajne dupy za fajne dla GOTY ? Ok, czy ja tam widzę... Veilguarda? Tylko fajne Dupki sie licza haha
Stjepan 188 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Innovation in Accessibility Dragon Age: The Veilguard Star Wars Outlaws
Rekomendowane odpowiedzi