Vulc 480 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Patrząc na jej zachowanie, ma też bardzo bogaty, oryginalny charakter...
Spychcio 347 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Nie zdziwił mnie ten werdykt. A co do samych nagród to mi one latają... Gram w to co ja lubię. 1
Vulc 480 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Jaki rok, taka gra roku, nie umniejszając robocikowi. To podobno całkiem sympatyczna produkcja, ale kurde. 1
Stjepan 380 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Lepszy taki robot niż Unknown 9 Awakening.
Spychcio 347 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Podobno Naughty Dog już wyłączyło opcje komentowania pod zwiastunem nowej gry Woke Szambo wybiło 2
ODIN85 566 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu 5 minut temu, Vulc napisał(a): Jaki rok, taka gra roku, nie umniejszając robocikowi. To podobno całkiem sympatyczna produkcja, ale kurde. Gra fajna ale na grę roku tak nie ten tego 1 minutę temu, Spychcio napisał(a): Podobno Naughty Dog już wyłączyło opcje komentowania pod zwiastunem nowej gry Woke Szambo wybiło A co fani Star Wars atakowali?
Vulc 480 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Każdy chce jak widać kawałek kosmicznego torcika. Outer Worlds 2, teraz to cudo. No cóż, ja stawiam nadal na Exodusa. Zabawne jest jak mocno od gry może odrzucić postać głównego bohatera. Nowe standardy wjechały mocno i niestety trzymają.
Spychcio 347 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Dramat, zachód idzie z oszpecaniem kobiet ile się da... Patrz Stellar Blade a kobietę od naughty dog, BaboChłop, łysa z bliznami na głowie i to siurpanie przez słomkę, typowa penerka. 2
ODIN85 566 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Nawet Death Stranding nie było? Czy przespałem?
Spychcio 347 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ani Death Stranding 2, Ani HL3 czy Tomb Ridera. Jak zwykle była masa plotek bez pokrycia
tuhmunud 72 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu "I expect nothing and I'm still let down"
Stjepan 380 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Nigdy niw byłem fanem gier od ND, ich kolejna gra, meh, nie obchodzi mnie, do tego ta brzydka łysa baba, Outer Worlds 2, jako takie, ale hajpu nie ma, Wiesiek 4 z Ciri w roli głównej, ok ona chociaż jest ładna,
JeanPepin 62 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Jeden z moich najbardziej lubianych rodzajów imb Edytowane 1 godzinę temu przez JeanPepin 1
musichunter1x 126 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Toooo, gdzie te dwie wielkie zapowiedzi? Prerender Wiedźmina i jakieś łyse baby w kosmosie z tego co czytamy?
slafec 63 Opublikowano 1 minutę temu Opublikowano 1 minutę temu Half Life zabrakło to pewnie część wyznawców Gabena będzie zawiedziona Tutaj podsumowanie od Łowców gier. Bardzo dobre show, jakimś cudem prawie nic nie wyciekło. Zaskoczyło mnie kilka powrotów starych IP jak Onimusha. Na nowości też czekam. Astro Bot w pełni zasłużył na nagrodę GOTY.
Rekomendowane odpowiedzi